Betöltés...

Dick 1905 Szeletelőkés - 21 cm

Ár: 36.060 Ft

A kovácsolt 1905-ös design sorozatunkból származó szeletelőkés sima élű és vékony pengével rendelkezik. Segítségével könnyedén vághatja a sülteket, húsokat és sonkákat tökéletes, vékony szeletekre, ugyanakkor csökkentheti az értékes szaftok kiszivárgását a sültből. A 21 cm hosszú penge X55CrMoV14 acélból készült és extrém élességre tervezték, a markolat műanyagból készült. Az 56° HRC kiegyensúlyozott keménysége ideális kompromisszum a tökéletes él megtartásához és a könnyű újraélezéshez.

A hagyomány és a minőség találkozik a dizájnnal
Az 1905-ös év a technikai fejlődés éve volt. A sváb Friedr. Dick késgyártó éppen ezekben az izgalmas időkben kérdőjelezte meg az addig megszokott késformákat. A kések markolati pikkelyét mindig is 3 szegeccsel rögzítették a kovácsolt késpengéhez. Így számos késgyártó kései a legapróbb részletekig megegyeztek. Friedr. Dick kifejlesztett egy egyedi késsorozatot, amely egyértelműen különbözött minden korábbi tervezéstől.

Innovatív tervezés
Friedr. Dicknek már 1905-ben is volt érzéke a szép formatervezéshez, és kifejlesztett egy masszív vasalattal ellátott késsorozatot. Ezek váltották fel az addig ismert és használt kerek szegecseket. Sajnos ez a 20. század eleji dizájn a feledés homályába merült, de 2010-ben újjáéledését élhette meg. Az 1905-ös sorozat minden kése jellegzetes markolattal rendelkezik. A kiváló minőségű és ellenálló műanyagot hézag nélkül váltakozó acélgyűrűk szegélyezik, így a markolat mind tapintásilag, mind vizuálisan élményt nyújt. A dombornyomás F. DICK a kés pengéjén teszi teljessé a sorozat klasszikus-modern dizájnját.

Éles penge
Az 1905 sorozat kései többet tudnak annál, minthogy jól nézzenek ki. Nagyon éles minőségi jellemzőkkel is rendelkeznek: A kiváló minőségű X50CrMoV15 krómacél hosszú ideig élesen tartja a pengét. Ez az él megtartása támogatja Önt a mindennapi használat során. A penge kétszer van élezve, ezért különösen éles.

Biztonságos
A biztonságról is gondoskodtunk. A félujjvédő védi az ujjait, de a pengét teljesen egyszerűen újraélezheti. Az 1905 sorozatban számos klasszikus, de különleges késforma is elérhető, amelyek nem hagynak kívánnivalót maguk után.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Dick 1905 Szeletelőkés - 21 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: