Betöltés...

KAI Seki Magoroku Composite Húskés - 18 cm

Ár: 113.870 Ft

A hús kés hosszú, keskeny és éles pengével rendelkezik, amely bármilyen húst ostyavékony szeletekre vághat.. A húskések speciális funkciókhoz vagy hústípusokhoz is rendelkezésre állnak: A csontozó kés alkalmas például a hús és a csont tisztítására; A steak késeket elsősorban az evőeszközök alternatívájaként használják.
A KAI Seki Magoroku Composite sorozat nyolc különböző pengeformát tartalmaz. A kések két különböző típusú acélból, VG-MAX acélból és SUS42012 acélból készülnek. Ez izgalmas kontrasztot teremt a pengén. Mindkét típusú acél speciális réz forrasztással van összekötve, és egy finom rézvonal látható, mint a penge különleges részlete. Ennek a különleges kompozíciónak köszönhetően a penge nagy szilárdságot és rendkívüli pontosságot ér el.
A kompozit kések fogantyúja könnyű Pakka fából készül.

Jellemzők:

Kés típusa:Hús késPenge hossza:18  cmPengevastagság:2 mmPenge magassága:3,5 cmSúly:130 gPenge keménysége:61 HRCPengeacél:VG-MAX/SUS42012Fogantyú anyaga:Fa Pakka fényFogantyú alakja:SzimmetrikusFogantyú hossza:12 cmTeljes hossz:33 cmSorozat:KAI Seki Magoroku Kompozit

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Seki Magoroku Composite Húskés - 18 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: