Betöltés...

KAI Shun White Kenyérvágó kés - 23 cm

Ár: 110.510 Ft

A Kai Shun fehér kenyérkést egyedülálló, innovatív fogazott él jellemzi, amelyben a kés közepétől az ellenkező irányba lévő pengék hullámai kifelé nyúlnak. Ennek eredményeként a kenyér nem szakad, hanem minden mozdulattal tökéletesen vágva, a zsemlemorzsák minimálisra csökkennek. Természetesen ez a kiváló Kai Shun Fehér kenyérkés nemcsak kenyeret vág, hanem nagy gyümölcsöket és zöldségeket is tökéletesen elvág.
A kenyérkés jobbkezesek számára készült,  pengéje egy speciálisan kifejlesztett, rozsdamentes damaszkuszi acélból készül, 32 réteggel.
A belső réteg V-Gold-10 acélból készül, egy rendkívül korrózióálló és rendkívül kemény acélból (61±1 HRC, 1,0% szén, 1,5% kobalt), és amely a pengét megfelelő gondossággal tartósan élesen tartja.
A Kai Shun White kenyérkés páratlan élességének másik garanciája a penge domború vágása és a kézi csiszolás, amely lehetővé teszi a kenyérkés könnyű siklását még a legnehezebb vágások során is. Ez az élesség, valamint a kés kiegyensúlyozott súlya lehetővé teszi a fáradtságmentes munkát.
 A laminált pakka fa fogantyúk tükrözik az erdők természetes szépségét, és rendkívül ellenállnak a hőnek és a nedvességnek. A Kai Shun fehér kenyér kés -  egyedi darab.A kenyérvágó kés gondozása:Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhesse a Kai értékes kenyérkést, figyeljen néhány gondozási tippre: Öblítse le forró vízzel az első használat előtt. Minden használat után mossa le agresszív mosószer nélkül, és puha ruhával jól szárítsa meg. Ne hagyja a Kai Shun White kenyérkést túl sokáig a vízben, és soha ne tegye a mosogatógépbe!
Dörzsölje a fogantyút időről időre át növényi olajjal. A legjobb, ha közepes szilárdságú falemezeket vagy műanyag vágódeszkákat használunk vágópadként, Tároláskor ügyelni kell arra, hogy a Kai Shun White kenyérkés élvonala ne kerüljön érintkezésbe más fémtárgyakkal.

Jellemzők:Penge hossza: 23,0 cmFogantyú hossza: 12,2 cmPenge anyaga: 32 rétegű damaszkuszi acél

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Shun White Kenyérvágó kés - 23 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: