Betöltés...

Zwilling Four Star Késkészlet (7db/csomag)

Ár: 98.512 Ft

Az éles kések biztonságos kések: használat közben kevesebb erőt igényelnek, és nem csúsznak el.
A FOUR STARS sorozatból a KIS technológiás ZWILLING SharpBlock biztosítja a kések optimális élességét. Az önélező késblokk készlet megvédi késeit a sérülésektől, és teljesen feleslegessé teszi az élezést.
A késblokk titka a résekben rejlik: a sima élű kések (vágó-, faragó- és szakácskések) minden nyílásában két beépített kerámia élezőkő található, amelyek az ideális élezési szögben vannak elrendezve. Minden alkalommal, amikor eltávolít vagy cserél egy kést, annak éle automatikusan igazodik, és a kések mindig élesek és készen állnak.
A 7 részes késblokk készlet vizuálisan kiemeli minden konyhát. Az elegáns szürke blokk rozsdamentes acél burkolattal van ellátva a kiváló ellenálló képesség érdekében.

ZWILLING szürke kőris SharpBlock KIS technológiávalNincs szükség további kézi élezésreV-Edge - egy kétlépcsős folyamat, amely finom szimmetrikus éllel fejeződik be, a kés szöge körülbelül 15 fok oldalankéntSIGMAFORGE® kés – egy darabból álló precíziós kovácsolásFRIODUR® jégen edzett penge a vágóél kivételes tartósságáért és a korrózióállóságértErgonomikus szintetikus fogantyú a fáradtságmentes és biztonságos munkavégzéshez, szabad szárralMosogatógépben mosható, de kézi mosás javasoltA készlet tartalma: 1 vágókés (10 cm), 1 vágókés (13 cm), 1 faragó kés (20 cm), 1 szakácskés (20 cm), 1 kenyérvágó kés (20 cm), 1 rozsdamentes acél többcélú olló (21 cm), 1 késblokk

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling Four Star Késkészlet (7db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: