Betöltés...

KAI Wasabi Black Deba Általános kés - 10,5 cm

Ár: 24.870 Ft

A Deba kések japán vágókések, amelyek különösen alkalmasak csontok vágására erős és nehéz pengéjük miatt. A keskeny hegy azonban filéz halat és húst is.,A tipikus egyoldalú vágás mindig biztosítja az optimális vágást.
A KAI Wasabi Black sorozata egyszerű, elegáns kialakítással ragyog. Kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével készült kés, összetéveszthetetlen, távol-keleti hangulatot adnak a konyhának.
A varratmentes felépítésnek köszönhetően a sorozat kései nem csak az otthoni konyhába alkalmasak, a Wasabi sorozat kiválóan alkalmas nagykonyhákba is. Az optimális, 58 fokos Rockwell-keménységnek köszönhetően a kések hosszan tartó élességet biztosítanak, és a nyél anyagának köszönhetően teljesen higiénikusak is. A markolat kifejezetten a sorozathoz lett kifejlesztve, és az antibakteriális bambuszport kombinálja a műanyag polipropilénnel.

Jellemzők:

Kés alakja:DebaPenge hossza:10,5 cmPengevastagság:2,1 mmPenge magassága:5,1 cmSúly:207 gPenge keménysége:58 HRCPengeacél:polírozott rozsdamentes acélFogantyú anyaga:PolipropilénFogantyú alakja:jobbkezesFogantyú hossza:12,5 cmTeljes hossz:22,8 cmSorozat:KAI Wasabi Fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Wasabi Black Deba Általános kés - 10,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: