Betöltés...

BerlingerHaus BH/6605 Lábas fedővel, 24 cm, Metallic Line Shiny Black Edition

Ár: 11.615 Ft

A 24 cm-es márványozott fedéllel ellátott edény fényes fekete Berlinger Haus BH 6605 a legszigorúbb német szabványok szerint készül, öntött alumíniumból, belsejében 3 márványozott réteggel csomagolva. Bármilyen hőforráson működik, mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, így akár 35% -kal csökkenti a fogyasztást. 


A márványbevonat olyan felületet biztosít, amely megkönnyíti az ételek elkészítését és az azt követő tisztítást. A bevonatok miatt csak kis mennyiségben szükséges olajokat használni, így az étkezés egészséges, miközben az étel optimálisan elkészül.  A tisztításhoz szükséges mosószer és víz is csökken. A márványbevonat megtartja színét, felülete kevésbé sérülékeny, mint más edények. A hőeloszlás figyelemre méltó, az ételkészítés gyors és egészséges.  


A fogantyúk elegáns kialakításúak, ergonomikusak és kellemes tapintásúak. A fedél (T-Glass) hőálló és rozsdamentes acél fogantyúval rendelkezik.


Átmérő: 24 cm
Kapacitás: 4,1 liter
Magasság: 10.4 cm


Az alapot kifejezetten indukciós főzőlapon való használatra tervezték
A felhasznált anyagok ECO-barát, PFOA (perfluoroktánsav), ólom- vagy kadmiummentesek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "BerlingerHaus BH/6605 Lábas fedővel, 24 cm, Metallic Line Shiny Black Edition" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: