Betöltés...

Güde Alpha Birne Csontozókés - 13 cm

Ár: 52.190 Ft

Az Alpha Olive sorozat Güde Boning Knife B703/13 csontozó kése keskeny, rugalmas pengével rendelkezik, és ideális a csontok leválasztására és a hús vagy baromfi tisztítására. Az inak és a zsír is könnyedén eltávolítható vele.  A penge rugalmasságának köszönhetően a vágott anyag nagyon konkrétan és pontosan vágható, még nehezen elérhető helyeken is.
A króm-vanádium-molibdén késacélból készült kézzel kovácsolt penge egy darabból készül, rozsdamentes jégkeményedéssel és kézzel élesítve. Az Alpha Pear sorozat Güde csontozókés optimálisan kiegyensúlyozott, finoman polírozott fogantyúja diszkréten strukturált,  bársonyos körtefából készül. A fából készült fogantyúkkal ellátott Güde kések semmilyen körülmények között nem tehetők a mosogatógépbe.

Jellemzők:

Penge hossza: 13 cmPengevastagság: 1,01 mmPenge magassága: 1,75 cmFeldolgozás: kovácsoltPenge keménysége: 56 HRCPengeacél: X50CrMoV15, jégkeményítettVágás: mindkét oldalonFogantyú anyaga: Fa, KörteFogantyú alakja: szimmetrikusFogantyú hossza: 12,2 cmSzegecsek: rozsdamentes acél / alumíniumTeljes hossz: 26,3 cmTömeg: 146 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Güde Alpha Birne Csontozókés - 13 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: