Betöltés...

Güde Alpha Csontozó kés - 13 cm

Ár: 35.370 Ft

Az Alpha sorozat csontozó kése keskeny, rugalmas pengéjével rendelkezik, és ideális a csontok leválasztására, a hús vagy baromfi megnyúzására. Az inak és a zsír is könnyedén eltávolítható vele.
A penge rugalmasságának köszönhetően nagyon pontosan vágható a hús, még a nehezen elérhető helyeken is. A króm-vanádium-molibdén acélból készült kézzel kovácsolt penge egy darabból készül, rozsdamentes, jégkeményítéssel és kézzel élesítve.
Az Alpha sorozat Güde csontozó késének finoman polírozott, fekete fogantyúja robusztus és könnyen kezelhető, kiváló minőségű műanyagból készül, és rozsdamentes acél szegecsekkel rendelkezik. Az Alpha sorozat Güde kései megfelelnek a vendéglátóiparban használt késekre vonatkozó irányelvek követelményeinek.

Jellemzők:

Penge hossza: 13 cmPengevastagság: 1 mmPenge magassága: 1,75 cmFeldolgozás: kovácsoltPenge keménysége: 56 HRCPengeacél: X50CrMoV15, jégkeményítettVágás: mindkét oldalonFogantyú anyaga: POM / speciális műanyagFogantyú alakja: szimmetrikusFogantyú hossza: 12,2 cmSzegecsek: rozsdamentes acél / alumíniumTeljes hossz: 26,3 cmTömeg: 146 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Güde Alpha Csontozó kés - 13 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: