Betöltés...

Fissman-Millenium edény, 18/10 rozsdamentes acél, 20x12 cm, ezüstözve

Ár: 21.990 Ft



2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapját képezik. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.



Termékleírás



A FISSMAN vállalat nagyra értékeli ügyfeleit, és nagy gonddal kezeli termékei minőségét. A MILLENIUM sorozatú főzőedények a legbiztonságosabb minőségű 18/10 rozsdamentes acélból (INOX304) készülnek, hő- és korrózióállóak, nagyon könnyen tisztíthatók. A többrétegű kapszulás alj az alumínium bevonatnak köszönhetően egyenletes melegítést és hőeloszlást biztosít, így az ételek íze megmarad, és az ételek minden hasznos tulajdonsága megmarad, az indukciós bevonat pedig univerzálissá teszi az edényeket minden típusú tűzhelyen.



A termék jellemzői:



- 18/10 acél test (INOX304) (kiváló minőségű rozsdamentes acél);

- Többrétegű indukciós aljzat (minden típusú lemezhez, nagy hővezető képességgel);

- Mérőskála (a folyadék mennyiségének ellenőrzésére);

- Az átlátszó, ütésálló üvegfedél lehetővé teszi az ételkészítés megfigyelését az edények kinyitása nélkül, így elkerülhető a bőrre és a ruhára fröccsenő víz;

- Tartós, könnyen fogható öntött acél fogantyúk;

- Stílusos, eredeti design;

- Szakemberek által jóváhagyott;

- Biztonságos az egészségre és a környezetre.



Ha a MILLENIUM FISSMAN márkájú acél főzőedényeket választja, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségi színvonalat és könnyű használatot kapja, az eredeti stílusos kialakítás pedig hangsúlyokat teremt, és bármelyik konyha díszévé válik.



A FISSMAN termékek megvásárlásával Ön a minőség, az egészség és a biztonság mellett dönt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fissman-Millenium edény, 18/10 rozsdamentes acél, 20x12 cm, ezüstözve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: