Betöltés...

Fissman-Maxi edény, rozsdamentes acél 18/10, 30x20 cm, ezüst/átlátszó

Ár: 43.690 Ft



2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.

Termékleírás



A MAXI sorozatú főzőedények a legbiztonságosabb, kiváló minőségű, 18/10 osztályú (INOX304) rozsdamentes acélból készülnek, korrózióállóak, nagyon könnyen tisztíthatók.



A többrétegű kapszulás alj az alumínium bevonatnak köszönhetően egyenletes melegítést és hőeloszlást biztosít, így az ételek íze megmarad, és az ételek minden hasznos tulajdonsága megmarad, az indukciós réteg pedig univerzálissá teszi az edényeket minden típusú tűzhelyen.



Egyedi jellemzők:



- Többrétegű indukciós alj (minden típusú tűzhelyhez, magas hővezető képességgel);



- Mérőskála (a folyadék mennyiségének ellenőrzésére);



- Az átlátszó, ütésálló üvegfedél gőzkieresztéssel lehetővé teszi az ételek készségének megfigyelését az edények kinyitása nélkül, így elkerülhetők a bőrre és a ruhára fröccsenő fröccsenések;



- Strapabíró, könnyen fogható, öntött acélból készült, szegecselt fogantyúk;



- A nagy és tágas MAXI sorozatú főzőedények lehetővé teszik, hogy az egész családra vagy számos vendégre főzzön, időt és energiát takarítva meg. Ideális kompótok, befőttek vagy lekvárok készítéséhez;



- Szakmailag jóváhagyott;



- Biztonságos az egészségre és a környezetre.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fissman-Maxi edény, rozsdamentes acél 18/10, 30x20 cm, ezüst/átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: