Betöltés...

Stellar-kemény eloxált edény, alumínium, 33,5x24x20 cm, fekete/ezüst

Ár: 49.343 Ft



A Bristolban tervezett és az Egyesült Királyságban és világszerte a Horwood Homewares által forgalmazott Stellar az első számú választás az otthoni szakácsok számára, akik kiváló minőségű, tartós és szépen megtervezett termékeket szeretnének konyhájukba vinni.



A márka egyre növekvő, több mint 700 konyhai tartozékot tartalmazó portfóliója minden konyhai feladatot átfogóan lefed - a főzéstől és sütéstől kezdve az ételkészítésen át a tálalásig. A Stellar időtlen dizájnjával tökéletesen illeszkedik mind a kortárs, mind a hagyományos otthonokba.



Ha a Stellart választja, a professzionalizmust, a kiváló minőséget és a szakértelmet választja, amelyet generációról generációra továbbadhat.



Termékleírás



A kemény eloxált edényeket a legmagasabb színvonalú eloxált alumíniumból gyártják, amely egy összetett technológiai folyamat révén keményebb, mint az acél, és olyan könnyű, mint az alumínium.



A belseje 3 réteg PFOA mentes Teflon Pro Platinum bevonattal van ellátva, amely ellenáll a fém eszközöknek. Bármilyen hőforráson működik, tűzhelyen és indukciós főzőlapon egyaránt használható.



A Stellar kemény eloxált tárgyak -20 °C és +240 °C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak, így a sütőben is könnyen használhatók. A tisztítás mosogatógépben is elvégezhető.



A fogantyúk elegáns kialakításúak, ergonomikusak és kellemes tapintásúak. A fogantyú rozsdamentes acélból készült és hőálló a simább és biztonságosabb használat érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Stellar-kemény eloxált edény, alumínium, 33,5x24x20 cm, fekete/ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: