Betöltés...

Samura-Lunar univerzális kés, 67 rétegű damasztacél, 15.2 cm, ezüst/fekete

Ár: 27.890 Ft



A céget  2003-ban alapították, első termékcsaládját a japán MAC és Mcusta vállalatokkal együttműködve működtette. A japán filozófiák és hagyományok mélyen behatolnak a kések DNS-ébe. Az a benyomás, hogy a japán kések élesebbek maradnak és hosszabb ideig megtartják éleiket, lehetővé téve számukra, hogy jobban vágjanak, mint az európai kések.
Négy éves tapasztalat után létrejött a Samura márka - a japán késhagyomány és az európai megbízhatóság szimbiózisa. A Samura kések a legjobb japán és svéd acélból készülnek, 58 - 61 HRC-re megerősítve. A pengék japán formájúak és a gerincből finoman kúposak, ami fantasztikus vágási teljesítményt nyújt számukra. A Samura késeket 17 fokos szögben élesítik, több, mint a japán kések, de kevesebb, mint az európai kések. A fogantyúkhoz is a legfinomabb modern anyagokat használjuk.
A vállalat vezérelve, a precizitás mellett az innováció folyamatos. 2008-ban elindult a kerámia kések első sora. Jelenleg 18 késvonalat gyártanak, valamint a konyhai kiegészítők széles választékát. A vállalat minden évben legalább három új késvonalat hoz létre.


Termékleírás


 • A Lunar sorozat univerzális kése a konyhában egy kiterjesztett funkcionalitású eszköz. Ellentétben a magasan specializált késekkel (és azok hiányában), szinte bármilyen kulináris összetevőt képes kezelni.


• Általában a főzés során a legnagyobb terhelés esik rá - zöldségek és gyümölcsök tisztítása, ételek vágása és aprítása. A legfontosabb dolog, amire figyelni kell, a csontok vagy a fagyasztott élelmiszerek.


• Ennek a VG10 damaszt acélkésnek a központi rétege 67 rétegre hajtogatva, 59-61 HRC keménységgel hosszú ideig képes fenntartani az élezést.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Samura-Lunar univerzális kés, 67 rétegű damasztacél, 15.2 cm, ezüst/fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: