Betöltés...

Set 3 cutite Samura KAIJU ,otel japonez AUS 8, HRC 58

Ár: 63.366 Ft



A vállalatot 2003-ban alapították, első termékcsaládját a japán MAC és Mcusta cégekkel együttműködve működtette. A japán filozófiák és hagyományok mélyen beépültek a kések DNS-ébe. Az a benyomásunk, hogy a japán kések élesebbek maradnak és tovább tartják az élüket, így jobban vágnak, mint az európai kések.

Négy évnyi tapasztalat után létrejött a Samura márka - a japán késes hagyományok és az európai megbízhatóság szimbiózisa. A Samura kések a legjobb japán és svéd acélból készülnek, 58-61 HRC-re edzve. A pengék japán formájúak és a gerinctől finoman kúposodnak, ami fantasztikus vágási teljesítményt biztosít. A Samura pengék 17 fokos szögben vannak élezve, ami több, mint a japán pengéké, de kevesebb, mint az európai pengéké. A legfinomabb modern fogantyúanyagokat is használjuk.

A vállalat precíziós orientációjának elvével az innováció folyamatos. 2008-ban indult el az első kerámiakések sorozata. Jelenleg 18 késcsaládot gyártanak, valamint konyhai kiegészítők széles választékát. A vállalat minden évben legalább három új késcsaládot hoz létre.



Termékleírás



- A készlet a klasszikus háromból áll: zöldség, univerzális és séf. Ezek általában elegendőek ahhoz, hogy bármilyen hozzávalóval dolgozzanak, és a legtöbb ételt megfőzzék.



- A stabil, megbízható és látványos megjelenésű konzervdobozok gyakran kiváló ajándékötletet jelentenek a kezdő szakácsok számára és azon túl is. A praktikum a damaszkuszi acél vonzerejével kombinálva kellemes érzést biztosít használat közben.



- Mindegyik kés tökéletesen kiegyensúlyozott, a zöldségkés a kisebb gyümölcsök és zöldségek tisztítására szolgál, az univerzális kés pedig, amelynek kissé hosszabb a pengéje, tökéletes szinte bárminek a salátának vagy levesnek való elkészítéséhez - feltéve, hogy nincsenek benne csontok. A harmadik kés, amely kiegészíti a készletet, a klasszikus szakácskés, amely bármikor készen áll arra, hogy könnyedén felszeletelje vagy feldarabolja a lenyűgöző mennyiségű élelmiszer-összetevőket (hús, hal, baromfi, káposzta stb.).





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Set 3 cutite Samura KAIJU ,otel japonez AUS 8, HRC 58" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: