Betöltés...

Fissman-Kensei Ittosai séfkés, AUS-8 acél, 20 cm, ezüst/barna

Ár: 10.890 Ft



2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviseletei. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Minden egyes termék funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust hoznak létre. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csak funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekoráció és önkifejezés. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja. A vásárlói igényekre reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.



Termékleírás



- A szakácskés széles, erős pengével és finom, éles vágással rendelkező kés. Igazi mindenes a profi és amatőr szakácsok számára. Ha a pengéjét gondolatban három részre osztjuk, akkor bizonyítja, hogy teljesen különböző feladatokra alkalmas. az elülső rész könnyedén vágja a hagymát vagy a burgonyát, a középső rész kiválóan alkalmas a fűszernövények vágására, a hátsó rész pedig a kemény ételek vágására.



- Korrózióállóság és tartósság - a Korudo speciális hidegkeményítési technológiájának köszönhetően a Rockwell-skála 58 HRC optimális szintjéig. A penge japán, magas széntartalmú AUS-8 acélból készült, ez az acél nagyon erős és nagyon éles.



- A penge kézzel van csiszolva 6000 szemcsés vízkővel a kifogástalan élesség érdekében.


- Ideális vágási szög az oldalanként 15-17 fokos élességnek köszönhetően.



- A kés markolata a japán kánonoknak megfelelően természetes fából készült, és gondos kezelést igényel.



- Magas széntartalmú acél - ne hagyja sokáig nedvesen! Az élezéshez élezőkövet ajánlunk használni. Élezés után öblítse le vízzel, és azonnal törölje át tiszta ruhával. Ne mossa el a mosogatógépben. Kérjük, tartsa be az ápolási utasításokat, és a kés hosszú ideig fogja szolgálni Önt. Ez a termék megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fissman-Kensei Ittosai séfkés, AUS-8 acél, 20 cm, ezüst/barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: