Betöltés...

G21 Fém szívószálak 6 db egyenes tisztítókefe arany

Ár: 2.290 Ft

A rozsdamentes acél szívószál nagy ellenállásának köszönhetően nem kell aggódnia a sérülései miatt, és hideg és meleg italokat is ihat vele. A műanyaggal ellentétben nem oldódik.A rozsdamentes acél szívószálat is értékelni fogja, ha kisgyermekei vannak. A gyerekek szeretnek szívószállal inni, de nem mindenhol kaphatók. Nyáron a víz mellett vagy téli hegyi tartózkodás alkalmával rozsdamentes acél szívószálat kínálhat nekik, még attól sem kell tartania, hogy a gyerek eltöri vagy megrongálja a szívószálat.A műanyag szívószálak előállítása során mérgező vegyi anyagok és gőzök szabadultak fel. Ezek a veszélyes melléktermékek végül a levegő, a víz és a talaj szennyezésével kerültek a földi környezetbe. A műanyagok nem megfelelő ártalmatlanítása esetén maradványaik a vizekbe és az óceánokba is bekerültek, károsítva a vízi ökoszisztémákat és az állatokat.
A fém szívószálakat használat után nem dobod ki, hanem többször használod. Nem keletkezik káros műanyaghulladék, nem történik további természetszennyezés.
A rozsdamentes acél szívószálak számos lényeges előnnyel rendelkeznek:Ismételt felhasználásra készültekA fém szívószálak könnyen tisztíthatókA rozsdamentes acél szívószálak biztonságosak, és bárhová magaddal vihetedA szívószálak bordákkal vannak felszerelve a jobb fogás érdekébenA lekerekített élek kellemesebbé teszik a beEco szívószállal való ivástTartósabbak és praktikusabbak, mint más műanyag szalma alternatívákElegánsak és stílusosak, ajándéknak is kiválóakA rozsdamentes acél szívószálak használatával nem szennyezi a természetet és nem hoz létre felesleges műanyag hulladékot
Termék részletek:

Anyaga: rozsdamentes acél
Szalma hossza: 21,5 cm
Szalma átmérő: 6 mm
Szín: arany

Csomag tartalma:

6 egyenes rozsdamentes acél szívószál
Tisztító kefe


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "G21 Fém szívószálak 6 db egyenes tisztítókefe arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
G21