Betöltés...

Könnyen tisztítható, praktikus konyhai nasi tartó edény ráhúzható tetővel - cukorkáknak, magvaknak, nassolnivalóknak (BBV)

Ár: 2.990 Ft

Esti nassolásra vágysz? Vagy a születésnapi asztalt dobnád fel valamilyen különleges tálkával? Ez a multifunkcionális cukorka tartó doboz minden konyha nélkülözhetetlen kelléke lesz, szivárvány színei nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is leveszi majd a lábáról! A multifunkcionális konyhai cukorka tartó doboz szivárvány színű teteje teljesen hátra hajtható, így kényelmesen csipegetheted belőle a kedvenc nasidat, majd ha végeztél vele egy mozdulattal ráhajthatod a fedelét. A szivárvány színű tároló dobozka a születésnapi zsúrok elengedhetetlen kelléke lesz, színe bármelyik asztalt feldobják, a gyerekek pedig kényelmesen kivehetik belőle a perecet, chipset, vagy apróra vágott gyümölcsöket. A cukorka tartó doboz akkor is jól mutat majd a konyhában, ha éppen senki sem használja, tárolhattok benne bonbonokat, cukorkákat, gyümölcsöt vagy bármit, csak menj oda hozzá, csenj ki belőle egy finom falatot és hajtsd vissza a fedelét. Főbb jellemzők: Multifunkcionális konyhai tároló Cukorka tartó doboz Szivárvány színű fedővel Egy mozdulattal előre és hátra hajtható Könnyen tisztítható Praktikus tárolás Nassolni valóknak, gyümölcsöknek Anyaga: műanyag Átmérője: 17 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Könnyen tisztítható, praktikus konyhai nasi tartó edény ráhúzható tetővel - cukorkáknak, magvaknak, nassolnivalóknak (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: