Betöltés...

Praktikus kézi meggymagozó készülék tapadókorongos talppal és tartállyal - egyszerűen kezelhető és minimalizálja a felfordulást (BB-20623)

Ár: 3.990 Ft

Praktikus – a magozó különösen hasznos lesz, ha cseresznyét szeretne sütéshez, főzéshez vagy befőzéshez használni, mert a magok kézi eltávolítása időigényes és körülményes lehet. Ez egy egyszerű, de hatékony eszköz, amit értékelni fognak a szakemberek és a lekvár kedvelői egyaránt. Gyors mageltávolítás – lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű cseresznye gyors feldolgozását. Miért éri meg kimagozni a cseresznyét? A magok befolyásolhatják az elkészült lé ízét, keserű utóízt adva neki. Az eszköz a cseresznyéket megzúzás nélkül távolítja el a magjuktól, így egész gyümölcsökkel készíthetünk lekvárt. Szilikon tapadókorong - a készülék aljára egy tapadókorongot tettek, így a magozó nem fog elmozdulni a munkalapról. Magtartály - a használt mechanizmusnak köszönhetően a magok egy különleges tartályba hullanak, amit a munka befejezése után ki lehet húzni és a tartalmát kidobni, a gyümölcsök pedig egy csatornán keresztül kerülnek az alatta lévő tartályba. Műszaki adatok: Szín: fehér, piros Anyag: műanyag, fém, szilikon Méretek: 17.5 x 17 x 12 cm Súly: 265g Súly csomagolásban: 340 g A magozó egy olyan eszköz, ami időt és energiát takarít meg Önnek, miközben a cseresznyék ízének és minőségének megőrzését teszi lehetővé. Nem csak profi szakácsoknak, hanem otthoni szakácsoknak is ideális segítőtárs lesz. Rendelje meg most, és fedezze fel az egyszerűség és hatékonyság örömét az ételek elkészítése során!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Praktikus kézi meggymagozó készülék tapadókorongos talppal és tartállyal - egyszerűen kezelhető és minimalizálja a felfordulást (BB-20623)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: