Betöltés...

Rezgéscsillapító, csúszásgátló, magasító gumipogácsa készlet, 4 db-os, fehér

Ár: 890 Ft

Rezgéscsillapító, csúszásgátló, magasító gumipogácsa készlet, 4 db-os, fehér 



A mosógépek és más háztartási gépek lába alá helyezett rezgéscsillapító korongok jelentősen csökkentik a készülékek által keltett zajt és kellemetlen rezgéseket. Megakadályozzák a berendezések mozgását, amelyek sérüléseket okozhatnak a padló- és falburkolatokon.


A csúszásmentes és hangelnyelő rezgéscsillapítók TPR-ből, más néven termoplasztikus gumiból készültek, amelyek nemcsak a gépeket, hanem az alattuk lévő burkolatot is védik. Az anyag jellemzője a nedvességgel és a hőmérséklet-ingadozással szembeni nagy ellenálló képesség. Elnyelik a mikrorezgéseket, így meghosszabbítják az háztartási nagygépek élettartamát is.


A gumikorongokat úgy tervezték, hogy minden mosógép, szárítógép vagy hűtőszekrény talpához illeszkedjenek modelltől függetlenül. Elhelyezésük után a berendezés mindig a helyén áll. Megakadályozzák a karcolásokat és elnyelik a mikrorezgéseket a fürdőszobában, a mosókonyhában és a konyhában is. Ennek eredményeképpen a padló továbbra is úgy fog mutatni, mintha új lenne.
Mostantól kezdve elfelejtheti a mosógép ugrálását, nem fogja minden mosásnál
változtatni a helyét, továbbá a padló és a falak burkolata is ép marad.


Tulajdonságok: 




Szín: fehér
Anyag: TPR
Belső átmérő: 4,5 cm
Külső átmérő: 6,5 cm
Magasság: 2 cm
Súly: 160 g


A csomag tartalma:



4 db alátét




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rezgéscsillapító, csúszásgátló, magasító gumipogácsa készlet, 4 db-os, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP