Betöltés...

Ananász mintás edényfogó kesztyű és edényalátét

Ár: 1.299 Ft

Bemutatjuk neked a konyhai kényelmet új szintre emelő Ananász mintás edényfogó kesztyűt és edényalátétet! E termék nem csupán egy egyszerű konyhai eszköz, hanem a praktikusság és stílus tökéletes kombinációja, melynek segítségével minden kulináris élmény felejthetetlenné válik.

Előnyök:


Forradalmi hőállóság: A kesztyű kiváló minőségű anyaga megvédi kezeidet a forró edényektől, garantálva a biztonságos és kényelmes sütés-főzés élményét.
Egyedülálló design: Az ananász minta nemcsak díszíti konyhádat, de stílusos és trendi kiegészítővé teszi a szettet.
Kiváló minőségű anyagok: Az edényfogó kesztyű és alátét anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, hosszú élettartamot biztosítva.


Terméktulajdonságok:



Méretek: A kesztyű (Edényfogó kesztyű mérete: 16*25 cm) és az alátét (Edényalátét mérete: 17*17 cm) egyaránt univerzális méretű, így mindenki számára tökéletesen illeszkedik.
Anyag: Magas minőségű hőálló nejlon, mely garantálja a hatékony védelmet a forró felületek ellen.
Design: Ananász minta, mely divatos és egyedivé teszi a konyhát.


Használat:



Edényfogó kesztyű: Húzd fel a kesztyűt, mielőtt hozzáfognál a forró edényekhez. A hőálló anyag biztosítja, hogy ne érezd meg a magas hőmérsékletet.
Edényalátét: Helyezd az alátétet az asztalra, és helyezd rá az forró edényt vagy serpenyőt, hogy megóvd az asztalfelületet.


Ajándékötlet: Ez a szett kiváló ajándék lehet minden háziasszony és cukrász számára, akik értékelik a kiváló minőségű, divatos és praktikus konyhai eszközöket. Egyaránt alkalmas kezdőknek és tapasztalt szakácsoknak.


Ha szeretnéd fejleszteni konyhád funkcionalitását és stílusát, válaszd az Ananász mintás edényfogó kesztyűt és edényalátétet! Rendeld meg most, és tedd izgalmassá mindennapi konyhai tevékenységeidet!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ananász mintás edényfogó kesztyű és edényalátét" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: