Betöltés...

Herzberg 25 darabos kés- és evőeszközkészlet tárolótokkal (HG-K25LB)

Ár: 16.100 Ft

Herzberg HG-K25LB: 25 darabos kés- és evőeszköz készlet tárolótokkal

Üdvözöljük a Herzberg HG-K25LB kés- és evőeszköz készlet világában, amely 25 kiváló minőségű darabból áll és egy elegáns tárolótokkal érkezik, kifejezetten azok számára tervezve, akik értékelik a kulináris kiválóságot. ✨

Prémium Minőség
A készlet minden darabja kovácsolt rozsdamentes acélból készült, amely híres erősségéről és tartósságáról. A folyamatos pengedizájn gondos mérnöki munka eredménye, amely maximális erőt és kifogástalan egyensúlyt biztosít. A standard pengék 2 mm, míg a szeletelő 3 mm vastagságú, így ezek a kések könnyedén megbirkóznak bármilyen kulináris kihívással.

Elegáns Megjelenés
A Herzberg HG-K25LB funkcionalitást ötvöz az esztétikummal. A markolatok tömör diófából készültek, amelyek nemcsak kényelmes fogást biztosítanak, hanem időtlen eleganciát is kölcsönöznek a készletnek. Az egész kollekció egy luxus tárolótokban van rendezetten elhelyezve, amely védelmet és kifinomult megjelenést biztosít.

Ajándék Ötlet
Gondolja el a Herzberg HG-K25LB készletet ajándékként. Van-e tökéletesebb ajándék egy igényes ínyenc számára? A készlet 24 darabot tartalmaz, mindegyiket gondosan tervezték, hogy különféle kulináris igényeket elégítsenek ki. A különböző késektől kezdve a húsvillán, a steak evőeszközökön át a fenőacélig minden komponens ergonomikus fa markolattal rendelkezik, amely kényelmes és kontrollált fogást biztosít az ételkészítés során. ️

Biztonságos Tárolás
Amikor a kések nincsenek használatban, egy kizárólagos műbőr portfólióban találják meg a helyüket, amely kódlakatokkal van biztosítva. Ez garantálja, hogy csak képzett kezek férjenek hozzá ezekhez a kivételes eszközökhöz, megőrizve élességüket és pontosságukat. ️

Stílus és Funkcionalitás
A Herzberg HG-K25LB nem csak egy készlet; a kulináris kifinomultság megtestesítője. Az elegáns barna kockás dizájn, amely egy alumíniumkeretes, strapabíró tárolótokban található, stílust ad a konyhájának. De a készlet nem csak esztétikáról szól; a funkcionalitásról is. Ezek a kések számos étel elkészítésére alkalmasak, a baromfitól és marhahústól a halakon és zöldségeken át. Az ergonomikusan formált markolatok, amelyek a fa hatását keltik, kényelmet biztosítanak a hosszabb használat során is, így az ételkészítés öröm lesz. ‍

Összegzés
Összefoglalva, a Herzberg HG-K25LB több mint egy kés készlet; egy befektetés a kulináris kiválóságba. Élvezze a kiváló húsokat olyan késekkel, amelyek megfelelnek a főzés iránti szenvedélyének. Ez az átfogó készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az előkészítéstől a tálalásig. Biztonságosan tárolja őket a kódlakattal ellátott műbőr portfólióban, hogy makulátlan állapotban maradjanak.

Jellemzők

Kivételes Kézművesség: A kiváló minőségű kovácsolt rozsdamentes acélból készült kés- és evőeszköz készlet a híres Solingeni kézművesség hagyományait követi, amelyet kifogástalan minőségű kések és ollók jellemzik.
Folyamatos Pengedizájn: A készlet minden darabja folyamatos pengével rendelkezik, amely maximális erőt és kifogástalan egyensúlyt biztosít, így ezek az eszközök ideálisak a különféle kulináris feladatokhoz.
Prémium Anyagok: A kések 2 mm-es acélvastagsággal büszkélkednek, míg a szeletelő 3 mm vastagságú, garantálva a hosszú élettartamot és kivételes teljesítményt. A tömör diófa markolatok elegáns megjelenést kölcsönöznek ezeknek a kulináris alapdaraboknak.
Luxus Tárolótok: Az egész készlet egy luxus tárolótokban van rendezetten elhelyezve, amely biztonságos tárolást és kifinomultságot biztosít a konyhájában.
Tökéletes Ajándék Ínyenceknek: Ideális a kulináris ínyenc számára, ez a készlet 24 különböző darabot tartalmaz, beleértve a különféle késeket, egy húsvillát, steak evőeszközöket és egy fenőacélt. Az ergonomikus fa markolatok kényelmet biztosítanak a használat során.
Biztonságos Tárolás: Amikor nincsenek használatban, a kés készlet egy kizárólagos műbőr portfólióban találja meg a helyét, amely kódlakatokkal van biztosítva. Ez garantálja, hogy csak képzett személyek férjenek hozzá a késekhez, miközben élesek és biztonságosak maradnak.
Elegáns Dizájn: Az elegáns barna kockás dizájn, amely egy strapabíró tárolótokban található alumíniumkerettel, stílust ad a konyha dekorációjához.
Sokoldalú Használat: Ezek a kések számos étel elkészítésére alkalmasak, beleértve a baromfit, a marhahúst, a halat és a zöldségeket. Az ergonomikusan formált markolatok kényelmet nyújtanak még a hosszabb főzési munkamenetek során is.
Rozsdamentes Acél: A rozsdamentes acélból készült kések készen állnak a konyha igénybevételeire, és megőrzik élességüket.
Átfogó Készlet: Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a főzéstől a tálalásig, így sokoldalú kiegészítője lehet bármely konyhának.
Időtlen Stílus: A fa hatású markolatok és a készlet általános dizájnja időtlen stílust áraszt, így gyönyörű kiegészítője lehet bármely konyha dekorációjának.
Lenyűgöző Méretek: A tárolótok hozzávetőleges méretei 44 x 33 x 8 cm, úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb konyhai térbe, miközben méretével és jelenlétével kijelentést tesz.
Időtálló Minőség: A Herzberg HG-K25LB nem csak egy konyhai eszköz; egy befektetés a minőségbe és az élettartamba, biztosítva, hogy éveken át élvezhesse előnyeit.


Műszaki adatok

Márkanév: Herzberg
Szín: Barna, Ezüst
Anyag: Rozsdamentes Acél, Alumínium, Műanyag
Penge vastagsága: 2mm
Szeletelő vastagsága: 3mm
Méretek: Hozzávetőleg 44 x 33 x 8 cm
Dizájn: Elegáns Kockás
1 x 32 cm Fenőacél
1 x 38 cm Séfkés
1 x 37,5 cm Filézőkés
1 x 35 cm Kenyérvágó kés
1 x 28 cm Húsvilla
1 x 30,5 cm Sonkakés
1 x 30,5 cm Szeletelő
1 x 28 cm Csontozó kés
1 x 23 cm Hámozókés
1 x 19 cm Univerzális kés
1 x 25 cm Baromfiolló
1 x 25 cm Univerzális olló
6 x Steak kés
6 x Steak villa
1 x Tárolótok


Élje át a kulináris mesterség művészetét a Herzberg HG-K25LB 25 darabos kés- és evőeszköz készlettel, amely hagyományt, pontosságot és eleganciát testesít meg minden szeletben.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Herzberg 25 darabos kés- és evőeszközkészlet tárolótokkal (HG-K25LB)" című hirdetést látja. (fent)