Betöltés...

Bshop Konyhai Eszközkészlet (fekete)

Ár: 10.490 Ft

Ez a 10 db fekete szilikon és fa markolatú konyhai eszközkészlet elegáns és funkcionális választás a konyhába. A szilikon fejek könnyen tisztíthatók és kímélik az edényeket, míg a fa markolatok természetes melegséget és ergonómikus fogást biztosítanak. Az eszközök sokoldalúak és ideálisak sütéshez, főzéshez és konyhai feladatokhoz. Minőségi és stílusos kiegészítő a modern konyhához.● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Termékleírás:Szilikon konyhai eszközkészlet. Ez a konyhai edénykészlet minden olyan konyhai eszközt tartalmaz, amelyre szüksége van az ételek elkészítéséhez. Az edénytartó lehetővé teszi az összes edény rendezett tárolását, megvédve Önt a konyhai kiegészítők keverékétől.

Kiváló minőségű anyaggal rendelkezik. Ez a tapadásmentes konyhai eszközkészlet kiváló minőségű szilikonból készült, biztonságosan használható bármilyen ételhez. Rendkívül rugalmasan keverhető, megfordítható és süthető, -30°tól 230°C ig használható, nem karcolódik a konyhai edényeken; foltálló és könnyen tisztítható.

NEM KORROZÍV ÉS KOPÁSÁLLÓ Konyhai eszközeink a legjobb minőségű anyagokból készülnek, biztonságosan használható bármilyen élelmiszerhez. Nem lép reakcióba étellel vagy itallal, és nem termel veszélyes füstöt.Hőálló szilikon konyhai edénykészlet: a konyhai edények akár 230 C-os hőmérsékletet is kibírnak, a prémium szilikon hegyek nem könnyen olvadnak vagy égnek el, mint a többi műanyag edénykészlet. A fa nyél jobb hőszigeteléssel rendelkezik, hogy megvédje a kezet az égési sérülésektől, és nem rozsdásodik, mint más acél edények.

A csomag tartalmaz: 10 db konyhai eszközt és egy tárolót.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Bshop Konyhai Eszközkészlet (fekete)" című hirdetést látja. (fent)