Betöltés...

Party sörcsap – hűthető, gömb alakú ital adagoló – 3,5l

Ár: 12.290 Ft

Képzeld el a bulit, ahol az italok önmagukban szolgálják fel magukat! Ez most valósággá válhat egy nagyméretű italszóróval, amely ideális választás bármilyen összejövetelhez. Legyen szó sörökről, borokról vagy vodkáról, ez a szóró mindenkit elkápráztat majd, és a vendégek számára lehetőséget teremt az italok önálló kiszolgálására.

Lenyűgöző dizájn – stílus és funkcionalitás:

Ez a italszóró nem csak funkciójával hódítja meg a vendégeket, hanem lenyűgöző, rendkívüli megjelenésével is. Az alap rész két kivágott félkörrel rendelkezik, ahol poharakat, poharakat stb. Lehet elhelyezni. Ez a részlet csak fokozza a szóró vonzerejét és kényelmét.

Nagy űrtartalom – soha többé nem fogsz kifogyni:

A szóró nagyon nagy űrtartalommal rendelkezik, így ritkán kell majd feltöltened. Akár 3.5 liter folyadékot is beleönthetsz egyszerre, amely hosszú ideig elegendő lesz a vendégek poharaiban való feltöltéséhez.

Jég tartály – a hűsítés tökéletes módja:

Ennek a kifinomult szórónak egy extra előnye a jég tartály lehetősége, amely mindig hűvösen tartja az italt. A tartály egyszerűen beszúrható egy egyszerű nyomással.

Specifikáció és előnyök:

Űrtartalom: 3.5 liter
Anyag: műanyag
Méretek: 44 x 24 cm
Súly: 0.600 kg
Csomag súlya: 1.144 kg
A készlet tartalma:

Italszóró
Jégtartály
Fedél

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Party sörcsap – hűthető, gömb alakú ital adagoló – 3,5l" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: