Betöltés...

Kétszintes, fémvázas konyhai edényszárító csepegtetőtálcával, fekete színben

Ár: 7.490 Ft

Kétszintes, fémvázas konyhai edényszárító csepegtetőtálcával, fekete színben 



Ez a kétszintes edényszárító stabil, ami garantálja a biztonságos használatot. A termék speciálisan kialakított lábakkal rendelkezik mely szilárd tartást ad. Ennek köszönhetően nem áll fenn a felborulás veszélye, még nagyobb edénymennyiség esetén sem. A szárító kiváló minőségű krómozott fémből készült, melynek köszönhetően ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak.


A modern és elegáns Loft stílusú megjelenés a szárítót konyhája díszévé teszi, bármilyen belső térbe illeszkedik!


A készlethez tartozik egy kivehető evőeszköz csepegtető, ami a szárítón bárhol elhelyezhető, például az oldalára akasztható. A 2 rekeszre való felosztás megkönnyíti a kanalak, villák és kések szortírozását. Az evőeszköz szárító és a csepegtetőtálca fekete, tartós műanyagból készült.


A szárító két szintből áll. Az első szint a poharak, csészék és kisebb tálak helye. A második szint egy bővítmény, amely akár 9 tányér szárítására is alkalmas. Ezzel az edényszárítóval tökéletes lesz a helykihasználás, egyben megkönnyíti konyhája rendben tartását.


Tulajdonságok: 




Két szintes kialakítás
Stabil szerkezet
Loft stílusú megjelenés
Kiváló helykihasználás
Szín: fekete
Anyag: fém és PP műanyag
Méretek: 43 x 29 x 27 cm
Súly: 1,618 kg


A csomag tartalma:



1 db kétszintes edényszárító
1 db csepegtetőtálca
1 db evőeszközszárító




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kétszintes, fémvázas konyhai edényszárító csepegtetőtálcával, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)