Betöltés...

Fissman-kancsó, boroszilikát üveg, 14x14x24 cm, 1600 ml, átlátszó

Ár: 13.333 Ft



2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.



Termékleírás



A FISSMAN vezető szerepet tölt be az elegáns, kényelmes és szép étkészletek gyártásában. A probléma sikeres megoldásának kulcsa az, hogy minden tervezési elemre különös figyelmet fordítunk. Ügyfeleivel törődve olyan kancsót fejlesztett ki, amely extra kényelmet biztosít otthonának. Ugyanilyen jól használható hideg italok felszolgálására egy forró nyári napon vagy forró tea felszolgálására egy téli estén. Miután legalább egyszer kipróbálta a kancsó használatát forró vagy hideg italokhoz, biztosan értékelni fogja annak minden előnyét:



- Karaffa - kiváló minőségű, hőálló boroszilikát üvegből készült;

- Sokoldalúság - a kancsó hideg és meleg italokhoz egyaránt alkalmas. Teát, gyógynövényeket, bogyós gyümölcsöket, gyümölcsöket főzhet, valamint jég hozzáadásával frissítő limonádékat készíthet;

- Megbízhatóság és tartósság - a fedél rozsdamentes acél szűrővel van ellátva, amely ellenáll a korróziónak;

- Kényelmes kiöntőnyílás a kész ital kiöntéséhez;

- Környezetbarát - nem szívja magába a szagokat és nem bocsát ki káros anyagokat;

- Szennyálló, könnyű karbantartás;

- Biztonságos az egészségre és a környezetre.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fissman-kancsó, boroszilikát üveg, 14x14x24 cm, 1600 ml, átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: