Betöltés...

2in1 elektromos frissen tartó készülék utazáshoz - autós hűtőtáska és élelmiszer melegítő - vállpánttal és 3 pohártartóval a tetején - 7,5L, 65W (BBV)

Ár: 21.490 Ft

Töltse fel utazásait kényelemmel és élvezettel a modern, multifunkciós hűtőtáskával! Felejtse el a hagyományos, régi típusú hűtőtáskákat, és lépjen egy új szintre ezzel a kiváló minőségű és praktikus kiegészítővel, amely a hűtés és a fűtés mellett még sok más előnyt is kínál Önnek.

Kiemelkedő kapacitás: A 7.5 literes hűtőtáska ideális méretű, hogy kényelmesen elférjen bármely autóban vagy utazótáskában. Nem kell aggódni a tárolási hely miatt, hiszen ez a táska könnyedén elfér az utazások alkalmával. Legyen szó hűtött üdítőkről a nyári piknikeken, vagy meleg ebédekről a hideg téli kirándulásokon, ez a táska mindig helytáll.

Fűtés és hűtés egyaránt: A hűtőtáska nem csupán hűteni, hanem fűteni is tud, ami rendkívül praktikus tulajdonság, különösen hideg téli napokon. Hűtés esetén akár 15-25°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet is elérhet, így italai és ételei frissek maradnak még a legmelegebb nyári napokon is. Ha pedig a hidegben szeretne élvezni egy meleg ebédet vagy italt, a táska akár 65°C-ig is fel tud melegedni.

Könnyen használható és biztonságos: A hűtőtáska 12 V-os szivargyújtó csatlakozón keresztül működik, így nincs szükség különálló áramforrásra. Az egyszerű kezelhetőség és a vállpánt segítségével könnyen hordozhatja az Ön számára legmegfelelőbb helyre. A táska belső szigetelése megvastagított, így a hőtartása kiváló, és kevesebb áramot fogyaszt.

Praktikus kialakítás: A táska tetején elhelyezkedő három mélyedés funkcionális pohártartóként is használható, így italai mindig biztonságosan állnak az utazás során.

A termék jellemzői:
Bemeneti feszültség: 12 VKapacitás: 7.5 LMaximális hűtő teljesítmény: 65 WHűtési teljesítmény: akár 25°C-rel alacsonyabb környezeti hőmérsékletMaximális fűtő teljesítmény: 55 WFűtési teljesítmény: akár 65°C
A doboz tartalma:
1 darab hűtőtáska1 darab vállpánt1 darab szivargyújtós csatlakozó

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "2in1 elektromos frissen tartó készülék utazáshoz - autós hűtőtáska és élelmiszer melegítő - vállpánttal és 3 pohártartóval a tetején - 7,5L, 65W (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések