110 ml-es hatszögletű üveg tároló fém fedővel 12 darabos szettben
Ár: 11.990 Ft
110 ml űrtartalmú hatszögletű üveg tárolók tekerős fém fedővel.
Szerezze be ezt a 12 üveget tartalmazó készletet és alkosson otthon.
Nincs mibe befőznie a befőttet, lekvárt, lecsót, paradicsomot? Végre itt a megfelelő megoldás.
Modern formatervezés a régi klasszikus praktikussággal.
A készlet 12 darab üveget tartalmaz!
Egy tipp:
Füge Lekvár:
HOZZÁVALÓK
1,5 kg cukor
5 kg érett füge
elkészítés
A fügéket egyesével alaposan megmossuk, a szárukat levágjuk.
A megszárított gyümölcsöket először félbe, megint félbe, s a negyedeket is félbe vágjuk. (Vagyis felnyolcadoljuk.)
A felvágott fügét a rézüstbe (vagy lekvárfőzésre használt edénybe tesszük), ráöntjük a tetejére a cukrot, letakarjuk és az éjszakára állni hagyjuk.
Másnap közepesnél kicsit mérsékeltebb lángon, 3-4 órán keresztül főzzük. Ha túl sok lenne a leve, merjünk le belőle (én majdhogynem egy liternyit lemertem), majd a tűzről lehúzva botmixerrel pépesítsük a fügedarabokat.
Tegyük vissza a tűzhelyre, várjuk meg, míg egy-kettőt rottyan.
A kész lekvárt sterilizált üvegekbe merjük, befőttes fóliát feszítünk a tetejük alá, rácsavarjuk a fedőket, befőttes gumit teszünk az üvegek nyakára és mehetnek is a száraz dunsztba egy-másfél napra, vagy amíg ki nem hűlnek. (9 db 375 ml-es üvegnyi lekvár lett belőle.)
Szerezze be ezt a 12 üveget tartalmazó készletet és alkosson otthon.
Nincs mibe befőznie a befőttet, lekvárt, lecsót, paradicsomot? Végre itt a megfelelő megoldás.
Modern formatervezés a régi klasszikus praktikussággal.
A készlet 12 darab üveget tartalmaz!
Egy tipp:
Füge Lekvár:
HOZZÁVALÓK
1,5 kg cukor
5 kg érett füge
elkészítés
A fügéket egyesével alaposan megmossuk, a szárukat levágjuk.
A megszárított gyümölcsöket először félbe, megint félbe, s a negyedeket is félbe vágjuk. (Vagyis felnyolcadoljuk.)
A felvágott fügét a rézüstbe (vagy lekvárfőzésre használt edénybe tesszük), ráöntjük a tetejére a cukrot, letakarjuk és az éjszakára állni hagyjuk.
Másnap közepesnél kicsit mérsékeltebb lángon, 3-4 órán keresztül főzzük. Ha túl sok lenne a leve, merjünk le belőle (én majdhogynem egy liternyit lemertem), majd a tűzről lehúzva botmixerrel pépesítsük a fügedarabokat.
Tegyük vissza a tűzhelyre, várjuk meg, míg egy-kettőt rottyan.
A kész lekvárt sterilizált üvegekbe merjük, befőttes fóliát feszítünk a tetejük alá, rácsavarjuk a fedőket, befőttes gumit teszünk az üvegek nyakára és mehetnek is a száraz dunsztba egy-másfél napra, vagy amíg ki nem hűlnek. (9 db 375 ml-es üvegnyi lekvár lett belőle.)
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Tulajdonságok
Termék: | Tálalók, kínálók |
Feladás dátuma: | 2024.06.09 |
Eddig megtekintették 34 alkalommal |
Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "110 ml-es hatszögletű üveg tároló fém fedővel 12 darabos szettben" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: