Betöltés...

BergHOFF-Leo gőzfőző adapter, szilikon/szög, 24x5 cm, szürke/viszkózus

Ár: 10.877 Ft



A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.

A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.



Termékleírás



Ha fontos Önnek az egészséges főzés, akkor ez az összecsukható gőzölő adapter egy igazi kihagyhatatlan kellék a konyhájában. Ezzel bármilyen 24 cm átmérőjű edényt párolóedényké alakíthat, amellyel könnyedén megfőzheti a halat vagy a zöldségeket az egészséges ételekhez.

Okos kialakításának köszönhetően ezt a szilikon kiegészítőt szét is szedheti, ha tésztát szeretne főzni, majd egyszerűen lecsöpögtetheti, ha egyszerűen kiveszi a szűrőt az edényből.

Amint befejezte a főzést, a gőzbetét mosogatógépben tisztítható, majd visszahajtható, hogy minél kevesebb helyet foglaljon a tároláshoz.



Egyedi jellemzők:



- Tészták lecsöpögtetésére is használható;

- Összecsukható a helytakarékos tárolás érdekében;

- Mosogatógépben mosható;

- Tökéletes az egészséges főzéshez;

- Egy 24 cm-es edénnyel kombinálva gőzpárolót képez.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "BergHOFF-Leo gőzfőző adapter, szilikon/szög, 24x5 cm, szürke/viszkózus" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: