Betöltés...

Linzer Varázslat - 6 Részes Klasszikus Linzer Kiszúró Készlet

Ár: 2.699 Ft

6 Részes Fém Linzer Kiszúró Készlet - Klasszikus Minták a Linzer Mestereinek


A linzer egy olyan édesség, amely minden alkalomra és ünnepre tökéletes választás. Ha igazán egyedi és ínycsiklandó linzereket szeretnél készíteni, akkor itt a megoldás: a 6 Részes Fém Linzer Kiszúró Készlet klasszikus mintás.


Miért válaszd ezt a linzer készletet?




Klasszikus Minták: A készlet tartalmazza a legnépszerűbb klasszikus linzer mintákat: alma, szív, kör, levél, virág és csillag. Mindegyik minta egyedi és varázslatos linzereket eredményez.


Sokszínűség: Készítsd el a linzereket a kiszúrók segítségével. A linzer kiszúrók mérete 5,5 cm, és hogy még könnyebb legyen a használatuk, használhatsz egy ekkora méretű pogácsaszaggatót vagy poharat a linzerek aljának kiszúrásához.


Egyszerű Használat: Nyújtsd ki a tésztádat, majd a kiszúrók segítségével szúrd ki a kívánt formákat. Süsd ki a linzereket, majd ragaszd össze őket ízletes lekvárral.


Dekoráció: A kihűlt linzereket hintsd meg porcukorral vagy vaníliás cukorral, hogy még vonzóbbak és ínycsiklandóbbak legyenek.



A linzer készítés mostantól gyors és egyszerű lesz ezzel a klasszikus mintás készlettel. Ünnepi alkalomra vagy egyszerűen csak az édes pillanatok megünneplésére, ez a linzer készlet segít a kreatív desszertek elkészítésében. Rendeld meg most a 6 Részes Fém Linzer Kiszúró Készletet, és válj a linzer mestereivé!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Linzer Varázslat - 6 Részes Klasszikus Linzer Kiszúró Készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: