Betöltés...

Ruhhy szilikon süteményforma

Ár: 1.290 Ft


SZILIKON FORMA - a szilikon sokoldalúan felhasználható anyag. Rugalmas és tartós, ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek és számos vegyi anyagnak, és nem okoz allergiát vagy immunológiai reakciókat. A szilikon használatának köszönhetően csúszásmentes a tészta felvitelénél, nem csúszik a munkalapon, a sütőlemezen vagy a rácson . Összetekerhető és könnyen tárolható. A szilikonforma tapadásmentes, ami azt jelenti, hogy a tészta nem ragad bele, ami megkönnyíti a tisztítást. Sütés után egyszerűen öblítse le meleg vízben vagy tegye a mosogatógépbe.
48 SÜTEMÉNY- a szőnyeg dombornyomott macaron mintával rendelkezik. Segítségével egyszerre 48 darab süteményt is készíthet. Ez az optimális mennyiség egy ilyen nagyméretű alátéthez.
KÉT MÉRET 22 mm ÉS 35 mm - a forma két gyűrűmérettel rendelkezik. A kisebbik 22 mm, a nagyobbik 35 mm átmérőjű. Így kis és nagy macaronokat is készíthet.
MACARON ÉS MÁS SÜTIK - A szőnyeg univerzális, és nem csak macaronokhoz használható. Különböző típusú süteményeket süthet rajta, pl. kekszeket vagy mézeskalács süteményeket.




MŰSZAKI ADATOK



Barna szín
anyag: szilikon
a gyűrűk száma: 48
gyűrűméretek: Gyűrűméretek: 22 mm és 35 mm
méretek: 1,5 mm: méret: 38,5 x 28,5 x 0,3 cm
súly: 102 g
súly csomagban: 133 g




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ruhhy szilikon süteményforma " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: