Betöltés...

Hőszigetelő tartály 30l PE GN 1/1 YG-09250

Ár: 77.990 Ft

Hőszigetelő tartály 30l PE GN 1/1 YG-09250

Hőszigetelő konténer vendéglátáshoz A YATO vendéglátók, hoteltulajdonosok és vendéglátóipari tevékenységek számára készült, a kisebb bankettektől a nagy szabadtéri rendezvényekig. A piacon elérhető legjobb ár-érték arány és termékminőség jellemzi. A hőszigetelő konténer GN 1/1 konténerek tárolására és szállítására alkalmas.

Kiváló minőségű, karc- vagy horpadásálló polietilénből készült, amely véd a kezelés és szállítás során bekövetkező sérülésektől. A polietilén falak közé hőszigetelő réteget helyeznek el, amely sok órán át fenntartja a hőmérsékletet. Forró tartalom esetén a hőveszteség mindössze 5 °C 4 órán belül. Hideg tartalom esetén 4 órán belül csak 3 °C a hőmérséklet-emelkedés. A tárolóedény hőszigetelő tulajdonságai a legtermikusabb élelmiszertároló eszközök élére helyezik.

A tartály kiváló minőségű szilikon tömítéssel rendelkezik, amely megakadályozza a folyadéktartalom kiömlését. Könnyen tisztán tartható a szétszedési lehetőségnek és a speciális formának köszönhetően, amely megkönnyíti a folyó víz alatti mosást. Két konténerfogantyú és négy tömör rozsdamentes acél fül megkönnyíti a konténer szállítását. Ezeknek az elemeknek a kiváló minősége és tartóssága sok éven át garantálja a problémamentes használatot.

Űrtartalom  30 l
Méretek  610 x 410 x 310 mm
Anyag    PE
GN szabvány  1/1
Súly:  9,52 kg



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Hőszigetelő tartály 30l PE GN 1/1 YG-09250" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: