Betöltés...

Rozsdamentes acél termosz 15L YG-09225

Ár: 41.990 Ft

Rozsdamentes acél termosz 15L YG-09225

A YATO catering termosz vendéglőknek, szállodásoknak és vendéglátói tevékenységeknek készült, a kisebb bankettektől a nagy szabadtéri rendezvényekig. A legjobb ár-érték arányt és termékminőséget kínálja a piacon.

Kiváló minőségű, karc- vagy horpadásálló polietilénből készült, amely véd a kezelés és szállítás során bekövetkező sérülésektől. A tartály belsejében egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült beépített tartály található, amely ellenállóvá teszi a szerves savakkal szemben és könnyen tisztán tartható. A tartály és a falak közé hőszigetelő réteget helyeznek el, amely sok órán át fenntartja a hőmérsékletet. Forró tartalom esetén a hőveszteség mindössze 5 °C 4 órán belül. Hideg tartalom esetén 4 órán belül csak 3 °C a hőmérséklet-emelkedés. A tárolóedény hőszigetelő tulajdonságai a legtermikusabb élelmiszertároló eszközök élére helyezik.

A termosz dekompressziós szeleppel is rendelkezik, amely megkönnyíti a nyitást és kiküszöböli a fedél felszívásának problémáját forró termékek szállítása során. A nyomáskiegyenlítés a szelep megnyomásával érhető el. Ezenkívül a tartály kiváló minőségű szilikon tömítéssel rendelkezik, amely megakadályozza a folyadéktartalom kiömlését. Könnyen tisztán tartható a szétszedhetőségnek és a folyó víz alatti mosást megkönnyítő formának köszönhetően. A hőszigetelő tartály két masszív rozsdamentes acél fogantyúval van felszerelve a könnyű szállítás érdekében, és négy sarokkal, amelyek lezárják a fedelet. Ezeknek az elemeknek a kiváló minősége és tartóssága sok éven át garantálja a problémamentes használatot.

Műszaki adatok:

Űrtartalom 15 l
Átmérő 280 mm
Magasság 240 mm
Anyag rozsdamentes acél 201 / PE


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rozsdamentes acél termosz 15L YG-09225" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: