Betöltés...

Fissman keverőtál, rozsdamentes acél 18/10, 4500 ml, 24x13,5 cm, 24x13,5 cm

Ár: 13.630 Ft



2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviselői. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Az egyes elemek funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust teremtenek. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csupán funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekorációként és önkifejezési eszközként is szolgálnak. A vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja a tudás, a készségek és a kitartás. Az ügyfelek igényeihez igazodva a vállalat évente mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.



Termékleírás



A FISSMAN cég kizárólag fejlett technológiákat használ termékei előállításához, célul tűzve ki az ügyfelek kívánságainak és igényeinek kielégítését, valamint a kínált termékek egyenletes minőségének elérését. Minden konyha felszerelése nem nélkülözhet mindenféle tálat. A főzés során szinte mindenhez nélkülözhetetlenek: a hozzávalók összekeveréséhez, a saláta elkészítéséhez, a tojás felveréséhez, a tészta gyúrásához, az élelmiszerek tárolásához. Nyilvánvaló, hogy a konyhai tálaknak mindig elérhető közelségben kell lenniük. Nemcsak a profi szakácsok használják előszeretettel a FISSMAN rozsdamentes acél tálakat munka közben, ez a termék az Ön otthoni konyhájában is megtalálja a helyét.



Egyedi jellemzők:

- Az acéltest nem karcolódik vagy törik, ha leesik, ellenáll a termékekben továbbra is jelen lévő savaknak, nem változtatja meg az ízt vagy a szagot.

- Magas falak - elektromos keverővel használható.

- Az alján lévő szilikon tömítés elengedhetetlen az edények stabilitásához munka közben, még nedves felületen is.

- A benne lévő skála segít a recept pontos követésében.

- Higiénia, könnyű karbantartás.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fissman keverőtál, rozsdamentes acél 18/10, 4500 ml, 24x13,5 cm, 24x13,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: