Betöltés...

Passzív hűtőláda 22 l, fehér/szürke, Dometic Group Coolice WCI 22

Ár: 55.460 Ft

Hűtőláda WCI-22

Igen hatásos poliuretánhab szigetelés
Masszív, könnyen tisztítható és UV álló
Kényelmes vállpánt

Magas külső hőmérséklet, egyenetlen terep, por, és iszap? Mindezzel a tönkretehetetlen Dometic jégládák játszva megbirkóznak! A Cool Ice hűtőládák egy különlegesen hatékony szigeteléssel vannak ellátva, és hűtőtáblák vagy jégkockák segítségével frissen tartják az élelmiszereket, halat, csali-halakat és a vadhúst. A használattól és az időjárási viszonyoktól függően a láda tartalma akár több napig is hűvösen marad Ezen kívül ezek a hűtőládák 5 éves garanciát nyújtanak! Végül minden részlete nagy ütésállóságú műanyagból készül, illesztés mentes kialakítású, nehéz körülmények elviselésére képes dobozokkal. Egy erős és vastag habanyag szigeteléssel, és egy egyedülálló ötlettel kifejlesztett labirintus-tömítéssel a hűtőláda kivitele lehetővé teszi, hogy a levegő a belsejében hosszabb ideig hideg maradjon. Ezáltal a jégkockák az igen meleg külső hőmérséklet ellenére sokkal tovább tartanak.
A Dometic Cool-Ice hűtőládák, pl. a Dometic Cool-Ice WCI 55 ideálisak minden esetben, amikor áramforrás nélkül kell kibírni hosszabb ideig. A jég több napig fagyottan marad - a láda modelltől és a külső feltételektől függően még akár tíz napig is. Ezek a masszív jégládák ideálisak a bevetésre tartós időjárási behatásoknál, különösen hajókon, csónakokban A vastag habanyag szigetelés és a labirintus-tömítéses kivitel hozzájárul, hogy a jég tovább marad fagyott állapotban. A rotációs formázású kivitel következtében nincsenek varratok, amelyeken keresztül a meleg behatolhatna, vagy a hideg kijutna. A Cool-Ice jégládák különösen ellenállóak, hosszú életűek és egyszerűen tisztíthatók. A hűtőláda ezen nagyobb változata gazdaságos polietilén fogantyúkkal rendelkezik, amelyek a hűtőláda rögzítéséhez is felhasználhatók.

Jellemzők:
A jeget 10 napig fagyva tartja · Igen hatásos poliuretánhab szigetelés · Varrás nélküli konstrukció · UV álló · Beépített csuklópántok, nemesacél csapokkal · Stabil ABS zárak nemesacél rögzítő csavarokkal · Nagy polietilén lábaival biztosan áll, nem csúszik el. · Praktikus vízelvezetés · Alkalmas élelmiszer tárolására és egyszerűen tisztítható

Műszaki adatok:
Energiahatékonysági osztály: n/a · Hűtőláda típus: Hűtőláda · Kapacitás: 22 l · Méret, magasság: 314 mm · Méret, mélység: 363 mm · Méret, szélesség: 386 mm · Szín: Szürke,Fekete · Súly: 4.2 kg

Szállítás tartalma:
Vállpánttal



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Passzív hűtőláda 22 l, fehér/szürke, Dometic Group Coolice WCI 22" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: