Betöltés...

Kenyérvágó kés 17,5 cm Chroma Reeh MR-02

Ár: 17.304 Ft

A MIRKO REEH bemutatja a Chroma saját márkás kések sorozatát: "Chef's Choice"

Éles és hasznos a konyhában

A "Chef's Choice" a séf választását jelenti.

A CHROMA új késsorozata megfelel a magas szintű elvárásoknak a különféle kések tekintetében, amelyek hosszú használat után is stabilan a kézben maradnak, és megbízhatóan túlélik a napi konyhai munkát.

Miután Mirko Reeh tévés szakács, szerző és moderátor az év elején megragadta a lehetőséget, hogy átvegye a Chroma Knife céget Christian Romanowskitól, most a következő lépést teszi meg a "Chef's Choice" című új sorozatával. A sorozat kiegészíti a több mint 30 évvel ezelőtt a német piacra bevezetett ázsiai konyhakések kiváló minőségű kínálatát.

A csúcsszakácsok és az ambiciózus amatőr szakácsok is értékelik a kiváló minőséget, a rendkívüli élességet, valamint a kések jó karbantartását. A Chef's Choice termékcsaládot nagyon is a napi konyhai munka igényeihez igazítottam, ahogy azt több mint 20 éve tapasztalom a főzőiskolámban és a mindennapi munkám során" - magyarázza Mirko Reeh, majd hozzáteszi: "Fontos volt, hogy a kések nagyon stabilak legyenek, és könnyen kézben lehessen tartani őket még hosszú konyhai munka közben is. A kések pengéinek minőségét és stílusát tudatosan választottam ki a konyhámban gyakori és változatos használatra vonatkozó előírásoknak megfelelően - mondta.

Pakkaholz fogantyú

A Pakkaholz fa fogantyúja szintén valami különleges. A Pakkaholz fa évtizedek óta bevált anyag a háztartási és zsebkésekhez, és ennek a sorozatnak is megvan a maga előnye. Az impregnáló gyantával történő feldolgozás után a természetes fa különösen kemény lesz, és rendkívül időjárásálló, törésálló és sokkal keményebb, mint a feldolgozatlan természetes fa.

Három masszív szegecs tartja össze a kés és a markolat végeit, hogy meghosszabbítsa a kés élettartamát.

Ápolás, élezés és tárolás:

Kérjük, ne tegye a Reeh Chef's Choice sorozatú késeket a mosogatógépbe. Mindig fa- vagy műanyag deszkán vágjon, soha ne üvegre vagy kőre. A legjobb, ha a kést egy késtömbben vagy mágneses csíkon tárolja, hogy elkerülje a kés éles élének sérülését.

Ne vágjon csontokat vagy fagyasztott ételeket. A vágás előre-hátra, fel-le mozdulatokkal történik.

Kérjük, minden használat után kézzel tisztítsa meg a kést, majd szárítsa meg.

Az élezés egyszerű egy kővel - a CHROMA széleskörű kollekciójából származó követ ajánljuk, pl. ST-1800L vagy ST-1000. Soha ne hagyja, hogy a kés teljesen eltompuljon - élezze meg, ha ez a kés például nem megy át a paradicsomvágási teszten.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kenyérvágó kés 17,5 cm Chroma Reeh MR-02" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: