Betöltés...

Márványozott fazék 30 cm-es Carbon Pro Berlinger Haus BH 6924

Ár: 19.430 Ft

Öntött alumíniumból készült, belülről 3 márványozott réteggel bevonva. A hőforrástól (gáz, elektromos, indukciós) és a főzőkészüléktől (gázfőzőlap, elektromos főzőlap, tűzhely, indukciós főzőlap) függetlenül ugyanolyan magas hatékonysággal működik, és hozzájárul az erőforrás-fogyasztás akár 35%-os csökkentéséhez.



Felhasználóbarát anyagokból, innovatív technológiák felhasználásával készült, így könnyedén tisztítható kézzel vagy mosogatógépben. A tűzhely készítéséhez használt réteges szerkezet egyenletes hőeloszlást tesz lehetővé, ami gyors és helyes főzést biztosít minden típusú étel esetében. Az ételkészítés minimális mennyiségű olajjal történik.A fertőtlenítés kellemes feladat, amely alacsony víz- és mosószerfogyasztással érhető el.A márványozott rétegek növelik a serpenyő tartósságát, amely idővel nem változtatja meg a megjelenését, színét és tulajdonságait.Belül a hő hatékonyan oszlik el, ami biztosítja az ételek megfelelő főzését kevesebb idő alatt.



A mély serpenyő egyszerű, ergonomikus, rozsdamentes acélból készült, jó tapintású fogantyúval rendelkezik. A kellemes kialakítás növeli a működés biztonságát.A fedél (T-üveg) ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai ütéseknek.



Az alapot okosan tervezték, és különböző hőforrásokon, gázfőzőlapon, elektromos főzőlapon és indukciós főzőlapon működik.

A mély serpenyő és a fedél ÖKO-barát anyagokból készült, PFOA (perfluoroktánsav), PLUMB vagy CADMIUM mentes.

Átmérő: 30 cm

Kapacitás: 8 L

Műanyag fedelet tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Márványozott fazék 30 cm-es Carbon Pro Berlinger Haus BH 6924" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: