Betöltés...

Elektromos vízálló öngyújtó Explorer Kamufálzs mintával, dupla ív technológiával, USB Type-C töltéssel, gázmentes, multifunkcionális, kempingezéshez

Ár: 9.590 Ft

Elektromos vízálló öngyújtó, Explorer Kamufálzs mintával, dupla ív technológiával, USB Type-C töltéssel, gázmentes, multifunkcionális, kempingezéshez, zöld
Az Antivant Explorer elektromos öngyújtó egy hordozható öngyújtó, amely nem gázalapú és tökéletes azoknak, akik megbízható öngyújtót igényelnek utazásokhoz, szabadtéri tevékenységekhez vagy napi felhasználáshoz. Ez az öngyújtó tartós (ABS + cink) és vízálló anyagból készült, így alkalmas bármilyen időjárási körülmények között történő használatra. Az öngyújtó kompakt és könnyű kialakítású, így könnyen szállítható zsebben vagy hátizsákban.. Az öngyújtó kompakt és könnyű kialakítású, így könnyen hordozható zsebben vagy hátizsákban.A gyújtó használatához csak meg kell nyomni az indítógombot, ami aktivál egy dupla ív elektromos ívet, így létrehozva egy antiflagráns elektromos lángot. Ez a gyújtó ideális cigaretta, gyertya vagy más tűzforrások meggyújtásához, anélkül, hogy szükség lenne üzemanyagra vagy gázra. Egyik fontos jellemzője az, hogy USB Type-C kábelen keresztül újratölthető, így nincs szükség arra, hogy minden alkalommal új gyújtót vásárolj. Emellett rendelkezik egy biztonsági mechanizmussal, amely megakadályozza a véletlen bekapcsolást.
【Vízálló biztonsági mechanizmussal】Az Antivant Explorer elektromos öngyújtó fontos jellemzője az ellenálló víznek. Az eszköz tartós, vízálló anyagból készült, így szélsőséges időjárási körülmények között is használható, beleértve az esős vagy nedves környezetet is.Fontos megjegyezni, hogy az öngyújtó vízállósága nem jelenti azt, hogy vízbe meríthető, mert az károsíthatja az eszközt. Az Antivant Explorer elektromos öngyújtó kiváló megoldás azoknak, akiknek megbízható öngyújtóra van szükségük utazás közben, szabadtéri tevékenységekhez vagy napi használatra.A gyújtó rendelkezik egy szorosan záródó mechanizmussal, amely megakadályozza a víz vagy más idegen tárgyak behatolását a gyújtó belsejébe. Ez a záró mechanizmus biztosítja, hogy a gyújtó száraz és működőképes maradjon nedves vagy esős környezetben történő használat során.Emellett a gyújtónak van egy záró biztonsági rendszere, amely megakadályozza a véletlen aktiválást és csökkenti az akkumulátor fogyasztását. A gyújtó aktiválásához meg kell nyomni a zárolás gombot, majd az indulógombot.
【Sokoldalú és ideális szabadtéri tevékenységekhez】Az Antivant Explorer elektromos öngyújtó tökéletes választás azoknak, akik szeretik a kempingezést és a szabadtéri tevékenységeket. Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen hordozható zsebben vagy hátizsákban, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.
Legyen szó kirándulásról, kempingezésről vagy hegyi túrázásról barátaiddal, biztos lehet benne, hogy az öngyújtó megfelelően fog működni és segítséget nyújt a tűzgyújtásban.
Az öngyújtó könnyen használható, csak meg kell nyomni az indítógombot az elektronikus láng meggyulladásához. Ez a tulajdonság ideális szélsőséges időjárási körülmények között, ahol más öngyújtó típusok használata nehéz lehet, például szélben vagy nedves környezetben.
【USB Type-C töltés és tartós akkumulátor】A feltölthető elektromos öngyújtó, a modell Explorer gyorsan tölthető USB Type-C kábellel. Ez a töltési mód kényelmes és könnyen megvalósítható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármilyen USB-aljzatú tápegységet, például számítógépet, fali aljzatot vagy hordozható akkumulátort használva töltsék fel az öngyújtót.
Az öngyújtó teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe. A teljes feltöltést követően az öngyújtó néhány napig vagy akár hetekig is használható a használati gyakoriságtól függően.
Az öngyújtó újratöltése kényelmes és környezetbarát lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy újra és újra használják az öngyújtókat anélkül, hogy újabb öngyújtókat kellene vásárolniuk. Emellett az is előnye, hogy az öngyújtó USB Type-C kábellel tölthető, így kompatibilis a legtöbb modern eszközzel, ami kiváló választássá teszi az utazás szerelmesei számára.
Jellemzők:
- USB Type-C újratölthető
- Vízálló
- Kettős ívű kioldó
- Babrálásgátló
- Súly 51 g
- Tartós ABS + cink anyag

Végső soron, az Explorer típusú szélálló elektromos öngyújtó kiváló választás azok számára, akik hordozható és tartós öngyújtót keresnek, amelyet bármilyen időjárási körülmények között használhatnak, és újratölthetik annak újbóli használatához. Ideális az utazók, túrázók és kempingezők számára.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos vízálló öngyújtó Explorer Kamufálzs mintával, dupla ív technológiával, USB Type-C töltéssel, gázmentes, multifunkcionális, kempingezéshez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: