Betöltés...

Bohmann 8 db-os Késkészlet,Fa tartóval BH-5071

Ár: 15.000 Ft

A Bohmann BH-5071 8 db-os késkészletet fa tartóval vásároltam, és rendkívül elégedett vagyok vele.

Ez a késkészlet minden olyan kést tartalmazza, amire szükségem lehet a konyhai munkákhoz. A készletben található kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, és rendkívül élesek. Ez lehetővé teszi a pontos és hatékony vágást különböző élelmiszerekhez.

A fa tartó kiváló kiegészítője ennek a késkészletnek. Nem csak védi a késeket a sérülésektől és karcoktól, de szintén praktikus tárolóeszköz is. A fa tartó elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhapultnak és lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a késekhez.

A készletben található kések különböző méretűek és típusúak, beleértve a séf kést, kenyérvágó kést, univerzális kést, hámozókést, steak késeket és még többet. Ez biztosítja, hogy minden feladathoz megfelelő kést használhassak.

A kések kiválóan kiegyensúlyozottak és ergonomikus fogantyúval rendelkeznek, amelyek kényelmes fogást biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén és biztonságosan végezzem a vágási műveleteket. A kések könnyen tisztíthatók, és tartósak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

Összességében rendkívül elégedett vagyok a Bohmann BH-5071 8 db-os késkészlettel fa tartóval. A kések kiváló minőségűek, élesek és kényelmesek használni. A fa tartó pedig praktikus és stílusos megoldás a kések tárolására. Ajánlom mindenkinek, aki minőségi késeket keres a konyhai munkákhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Bohmann 8 db-os Késkészlet,Fa tartóval BH-5071" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: