Betöltés...

Bohmann 7 db-os Késkészlet,Fa tartóval BH-5044

Ár: 14.500 Ft

A Bohmann BH-5044 7 db-os késkészletet fa tartóval vásároltam, és nagyon elégedett vagyok vele.

Ez a késkészlet minden olyan kést tartalmaz, amire szükségem lehet a konyhai feladatokhoz. A készletben található kések magas minőségű rozsdamentes acélból készültek, és kiváló élezéssel rendelkeznek. Az élezett pengék lehetővé teszik, hogy precíz és hatékony vágást végezzek a különböző ételekhez.

A fa tartó nagyon praktikus és stílusos kiegészítője ennek a késkészletnek. Nem csak megvédi a késeket a sérülésektől és a karcoktól, hanem könnyen hozzáférhetővé is teszi őket a konyhában. A fa tartó elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhapultnak és rendszerezetten tárolja a késeket.

A készletben található kések különböző méretűek és típusúak, ideértve a hámozókést, a kenyérvágó kést, az univerzális kést, a santokut és a húsvágó kést. Ez lehetővé teszi számomra, hogy különböző feladatokhoz, például zöldség- és húsvágáshoz, könnyedén használhassam a megfelelő kést.

A kések ergonomikus fogantyúval rendelkeznek, amelyek kényelmes fogást biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan és kényelmesen végezzem a vágási műveleteket. A kések könnyen tisztíthatók, és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Összességében nagyon elégedett vagyok a Bohmann BH-5044 7 db-os késkészlettel fa tartóval. A kések kiváló minőségűek, élezettek és kényelmesek használni. A fa tartó pedig praktikus és stílusos megoldás a kések tárolására. Ajánlom mindenkinek, aki minőségi késeket keres a konyhai feladatokhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Bohmann 7 db-os Késkészlet,Fa tartóval BH-5044" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: