5 db extra méretű Mazzini Premium sütőzacskó
Ár: 404 Ft
Mikor érdemes sütőzacskót használni?
Ha imádjuk az egészen omlósra sült húst, ha nem szeretnénk órákat eltölteni a konyhában, ha szeretnénk minél kevesebb zsiradékkal sütni, de élvezni az ízeket és aromákat, akkor bizony jól tesszük, ha mindig tartunk otthon sütőzacskót. Nemcsak húsok, de zöldségek, gyümölcsök vagy ezek együttese, kenyér, köret és egyéb más fogások is könnyedén elkészíthetőek bezacskózva. Az sem mellékes, hogy egészségesebbek is lesznek így az ételek, hiszen kevés zsiradékkal, illetve gyakorlatilag a saját levükben párolódnak.
Ha ezek az érvek mégsem hatottak, akkor van még egy adunk: a sütés-főzés után nem kell lábast, tepsit súrolni; a hús mellé mindjárt oda lehet rakni a köretet is anélkül, hogy még egy edényt használnánk.
Tanácsok sütőzacskó használathoz:
Ha sütőzacskóban készítjük az ételt, soha ne legyen magasabb a hőfok 220 foknál, különben a zacskó kidurranhat, és így a sütőrácsra olvasztott sütőzacskó receptjét valósítjuk meg.
A zacskó a gőz hatására megnő, kikerekedik, ezért ügyeljünk rá, hogy elegendő helyet hagyjunk neki, gőztől telten se érhessen a sütő oldalához vagy tetejéhez, különben szétdurran.
A zacskón szúrjunk villával vagy fogpiszkálóval legalább 8-10 apró lyukat, hogy a gőz távozni tudjon.
Az alapanyagokat úgy helyezzük el a zacskóban, hogy ne fedjék egymást, különben nem fognak egyenletesen megsülni. Ha mégis erre kényszerülünk, akkor az a hozzávaló kerüljön legfelülre, ami szaftosabb, több levet ereszt, vagy kicsit zsírosabb.
A zacskó felvágásakor, kinyitásakor legyünk óvatosak, mert a forró gőz hirtelen csap ki.
Ebben a csomagban 5 db 38*40 cm-es sütőzacskót találsz zárószalaggal.
Ha imádjuk az egészen omlósra sült húst, ha nem szeretnénk órákat eltölteni a konyhában, ha szeretnénk minél kevesebb zsiradékkal sütni, de élvezni az ízeket és aromákat, akkor bizony jól tesszük, ha mindig tartunk otthon sütőzacskót. Nemcsak húsok, de zöldségek, gyümölcsök vagy ezek együttese, kenyér, köret és egyéb más fogások is könnyedén elkészíthetőek bezacskózva. Az sem mellékes, hogy egészségesebbek is lesznek így az ételek, hiszen kevés zsiradékkal, illetve gyakorlatilag a saját levükben párolódnak.
Ha ezek az érvek mégsem hatottak, akkor van még egy adunk: a sütés-főzés után nem kell lábast, tepsit súrolni; a hús mellé mindjárt oda lehet rakni a köretet is anélkül, hogy még egy edényt használnánk.
Tanácsok sütőzacskó használathoz:
Ha sütőzacskóban készítjük az ételt, soha ne legyen magasabb a hőfok 220 foknál, különben a zacskó kidurranhat, és így a sütőrácsra olvasztott sütőzacskó receptjét valósítjuk meg.
A zacskó a gőz hatására megnő, kikerekedik, ezért ügyeljünk rá, hogy elegendő helyet hagyjunk neki, gőztől telten se érhessen a sütő oldalához vagy tetejéhez, különben szétdurran.
A zacskón szúrjunk villával vagy fogpiszkálóval legalább 8-10 apró lyukat, hogy a gőz távozni tudjon.
Az alapanyagokat úgy helyezzük el a zacskóban, hogy ne fedjék egymást, különben nem fognak egyenletesen megsülni. Ha mégis erre kényszerülünk, akkor az a hozzávaló kerüljön legfelülre, ami szaftosabb, több levet ereszt, vagy kicsit zsírosabb.
A zacskó felvágásakor, kinyitásakor legyünk óvatosak, mert a forró gőz hirtelen csap ki.
Ebben a csomagban 5 db 38*40 cm-es sütőzacskót találsz zárószalaggal.
Tulajdonságok
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.06 |
Eddig megtekintették 66 alkalommal |
Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "5 db extra méretű Mazzini Premium sütőzacskó" című hirdetést látja. (fent)