16 adagos kakaóbab alakú polikarbonát bonbon forma
Ár: 2.889 Ft
Szeretnél különleges kézzel készített édességeket készíteni? Próbáld ki a bonbon készítést! Bonbont készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnád!
Ebben a 16 adagos kakaóbab alakú polikarbonát bonbon formában tökéletes csokikat készíthetsz!
Ajándékba is remek a házi készítésű édesség.
A formával egyszerre 16 db bonbont készíthetsz.
Az elkészült bonbon mérete: 2,5*4,9*1,3 cm.
Használni nagyon egyszerű, az olvasztott csokoládét öntsd a formába, hagyd, hogy teljesen megdermedjen, majd a formát óvatosan ütögesd az asztalhoz, és a kis bonbonok maguktól kiesnek a formából.
Készíthetsz benne töltött pralinéket is, ehhez először kevesebb csokit önts a résekbe, majd csurgasd ki belőlük a felesleget. Miután megszilárdult, tedd bele a tölteléket és zárd le csokival.
Tipp: Különleges csokikat úgy készíthetsz, ha a formát ételfesték porral vagy ehető csillámporral egy ecsettel kicsit befested, majd ezután töltöd bele a csokit.
Ebben a 16 adagos kakaóbab alakú polikarbonát bonbon formában tökéletes csokikat készíthetsz!
Ajándékba is remek a házi készítésű édesség.
A formával egyszerre 16 db bonbont készíthetsz.
Az elkészült bonbon mérete: 2,5*4,9*1,3 cm.
Használni nagyon egyszerű, az olvasztott csokoládét öntsd a formába, hagyd, hogy teljesen megdermedjen, majd a formát óvatosan ütögesd az asztalhoz, és a kis bonbonok maguktól kiesnek a formából.
Készíthetsz benne töltött pralinéket is, ehhez először kevesebb csokit önts a résekbe, majd csurgasd ki belőlük a felesleget. Miután megszilárdult, tedd bele a tölteléket és zárd le csokival.
Tipp: Különleges csokikat úgy készíthetsz, ha a formát ételfesték porral vagy ehető csillámporral egy ecsettel kicsit befested, majd ezután töltöd bele a csokit.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Tulajdonságok
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.05.30 |
Eddig megtekintették 44 alkalommal |
Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "16 adagos kakaóbab alakú polikarbonát bonbon forma" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: