Betöltés...

Samura-MoV szantoku kés, AUS-8 acél, 18 cm, ezüst/fekete

Ár: 22.490 Ft



A vállalat 2003-ban alakult, első termékcsaládját a japán MAC és Mcusta cégekkel együttműködve működtette. A japán filozófiák és hagyományok mélyen beépültek a kések DNS-ébe. Az a benyomásunk, hogy a japán kések élesebbek maradnak és tovább tartják az élüket, így jobban vágnak, mint az európai kések.

Négy évnyi tapasztalat után létrejött a Samura márka - a japán késes hagyományok és az európai megbízhatóság szimbiózisa. A Samura kések a legjobb japán és svéd acélból készülnek, 58-61 HRC-re edzve. A pengék japán formájúak és a gerinctől finoman kúposodnak, ami fantasztikus vágási teljesítményt biztosít. A Samura pengék 17 fokos szögben vannak élezve, ami több, mint a japán pengéké, de kevesebb, mint az európai pengéké. A legfinomabb modern fogantyúanyagokat is használjuk.

A vállalat precíziós vezérelve, hogy az innováció folyamatos. 2008-ban indult el az első kerámiakések sorozata. Jelenleg 18 késcsaládot gyártanak, valamint konyhai kiegészítők széles választékát. A vállalat minden évben legalább három új késcsaládot hoz létre.



Termékleírás



- Bár ez az acél kevésbé kemény, mint a damaszkuszi acél (59 HRC), ezt a csökkentett ridegséggel, kopásállósággal, mechanikai és vegyi expozícióval szembeni ellenállással és páratlan tartóssággal kompenzálja.



- A vágópengét higiénikus fémtartó köti össze a hő- és nedvességálló G-10 ovális üvegszálas markolattal. A MO-V sorozat speciális szerkezete biztos fogást biztosít, megakadályozva a penge forgását és csúszását a kézben.



- A kis súlynak köszönhetően optimális egyensúly érhető el.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Samura-MoV szantoku kés, AUS-8 acél, 18 cm, ezüst/fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: