Betöltés...

Fissman-Kensei Bokuden univerzális kés, AUS-8 acél, 14 cm, ezüst/barna

Ár: 16.390 Ft



2008-as alapítása óta a FISSMAN a konyhai eszközök és kiegészítők legnagyobb gyártójává vált. A vállalat központja Hongkongban található, és világszerte vannak képviseletei. Az ázsiai és európai raktározási terminálok lehetővé teszik a logisztikai költségek optimalizálását és a gyártási folyamat racionalizálását. A FISSMAN több mint 3000 konyhai terméket és kiegészítőt gyárt otthonra, éttermekbe, kávézókba és bárokba. A FISSMAN vezető szerepet tölt be a konyhai eszközök gyártásában, és magas színvonalat állít fel ezen a területen. A vállalat előnye az innováció. A vállalat folyamatosan hű marad ahhoz az elképzeléséhez, hogy minden innovációt bevezessen a konyhai eszközök gyártásába. Minden egyes termék funkcionalitásának maximalizálása. A vállalat alapítása óta a minőségi szabványok a legmagasabbak maradtak. Minden termék kiváló minőségű, környezetbarát és biztonságos anyagokból készül. A FISSMAN tervezői egyedi, felismerhető stílust hoznak létre. A vállalat olyan termékeket gyárt, amelyek nem csak funkciójukat töltik be, hanem belsőépítészeti dekoráció és önkifejezés. A tudás, a készségek és a kitartás a vállalat fenntartható fejlődési elveinek alapja. A vásárlói igényekre reagálva a vállalat minden évben mintegy 1000 új terméket dob piacra. A vállalat kínálatának bővítése a piackutatáson és a fogyasztói igényeken alapul.



Termékleírás



- Az univerzális kés kisebb, mint egy szakácskés, de valamivel nagyobb, mint egy zöldségkés, így számos konyhai feladathoz kiváló eszköz. Az univerzális kés ideális különböző fűszernövények, fokhagyma, gyömbér aprítására, valamint zöldségek vagy kisebb húsdarabok vágására.



- Korrózióállóság és tartósság - a Korudo speciális hidegkeményítési technológiájának köszönhetően a Rockwell-skála 58 HRC optimális szintjéig. A penge japán, magas széntartalmú AUS-8 acélból készült, ez az acél nagyon erős és nagyon éles.



- A penge kézzel van csiszolva 6000 szemcsés vízkővel a kifogástalan élesség érdekében.


- Ideális vágási szög az oldalanként 15-17 fokos élességnek köszönhetően.



- A kés markolata kiváló minőségű, kopásálló, vízálló G-10 anyagból készült, amely tökéletesen ellenáll mind az alacsony, mind a magas hőmérsékletnek, és amelynek köszönhetően a kés nem csúszik a kézben és nem szívja magába az idegen szagokat.



- Magas széntartalmú acél - ne hagyja sokáig nedvesen! Az élezéshez élezőkövet ajánlunk használni. Élezés után öblítse le vízzel, és azonnal törölje át tiszta ruhával. Ne mossuk mosogatógépben. Kérjük, tartsa be az ápolási utasításokat, és a kés hosszú ideig fogja szolgálni Önt. Ez a termék megfelel minden biztonsági és higiéniai előírásnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fissman-Kensei Bokuden univerzális kés, AUS-8 acél, 14 cm, ezüst/barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: