Betöltés...

Royalty Line® Márvány bevonatú főzőedény és lábas – 36cm (RL-BS36M)

Ár: 15.390 Ft

Royalty Line RL-BS36M: Öntött lábas üvegfedővel - 36cm
Készítsen csodálatos házi főzésű ételt ezzel a hagyományos, mégis elegáns dizájnnal és modern kézműves főzőedényekkel kombinálva.
Bemutatjuk a Royalty Line Die Cast lábast üvegfedővel.
Ez a robusztus és rugalmas lábas nehéz, öntött alumíniumból készült, amely egyenletesen elosztott hőt termel a tökéletes főzéshez.
A belső aljzat tapadásmentes, nem mérgező kerámia bevonatból készült az egészségesebb főzés érdekében, így egészséges és diétás ételeket készíthet, mivel csak minimális mennyiségű zsírra van szüksége.
Ehhez a darabhoz egy szellőztetett, megerősített üvegfedél tartozik, amely lehetővé teszi a tápanyagok és az ízek megőrzését, valamint azt, hogy kézben tarthassa az ételét, miközben főz.
A tökéletes és ideális lábas ideális a legkülönfélébb összetevők és menü elkészítéséhez.
Minden tűzhelytípuson is kompatibilis, beleértve az indukciósat is, így ez a serpenyő minden otthoni szakács számára elérhetővé válik.
Sima felülete a könnyű mosást is biztosítja, így nem kell annyi időt töltenie a konyhában.
Nincs is jobb egy jó ételnél és az otthoni főzésnél, ami összehozza a család minden tagját.
Tulajdonságok:
Elegánsan kialakított, modern érintéssel Tartós & könnyű öntött alumínium test A hő egyenletesen oszlik el Élelmiszer minőségű anyagok Anti-bakteriális PFOA mentes márvány bevonatú belső felület Tapadásmentes bevonat a belső oldalon lehetővé teszi az egészségesebb főzést kevesebb zsírral Edzett üvegfedéllel a könnyű megtekintésért főzés közben Kiváló hővezető képesség Ez alkalmas kerámia, elektromos, gáz, halogén Az összetevők megtartják a vitaminok és tápanyagok teljes mennyiségét főzés közben Könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható Sütőgépben is használható (fedél nem tartozék) Dupla fogantyú - A maximális kényelem és biztonság érdekében Környezetbarát termékSpecifications:
Márkanév: Royalty Line Szín: Fekete Anyag: Fekete: Anyag: Alumínium öntött alumínium Fedél anyaga: Fekete szín: Fekete: Anyag: Edzett üveg Kapacitás: 14 liter Termék mérete: 38cm x 38cm x 18cm Termék súlya: 3.
5kgs Doboz mérete: 77cm x 38cm x 38cm x 38cm Doboz súlya: 10kgs Darabok száma egy dobozban: 4

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Royalty Line® Márvány bevonatú főzőedény és lábas – 36cm (RL-BS36M)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: