Betöltés...

Tapadásmentes (márvány) bevonatos lábas alacsony 28cm RL. Black

Ár: 11.820 Ft

Royalty Line RL-BR28M: Márvány sekély leveses fazék 28cm
Tapasztalja meg a rendkívüli főzés élményét a Royalty Line RL-BR28M márvány sekély leveses fazékkal 28cm, és készítsen ínycsiklandó és egészségesebb ételeket.
Prémium minőségű alumíniumból és nem mérgező PFOA mentes tapadásmentes kerámia serpenyő bevonattal készült.
A könnyű, alacsony lábas hőálló, ergonomikus, integrált fogantyúkkal rendelkezik, amelyek könnyen megfoghatók, és a bakelit borítással biztonságban tartják a kezeket és az ujjakat.
Az indukcióval kompatibilis lábas vonzó megjelenése kifinomultságot és szépséget kölcsönöz bármely konyhai décornak, és a nagy teherbírású kemény eloxált alumíniumszerkezet kétszer olyan erős, mint a rozsdamentes acél a hosszú élettartam érdekében.
Ez a sekély leveses lábas elég erős ahhoz, hogy a kényelem és a stílus feláldozása nélkül kibírja a rendszeres mindennapi használatot.
Rendszeres kézi mosással, szappannal és vízzel karbantartható.
A márvány és a tapadásmentes bevonat zsiradék nélküli főzés megőrzi az ételek autentikus ízét, és segíti a könnyű tisztítást.
Tulajdonságok:
Prémium minőségű alumíniumból és nem mérgező PFOA mentes tapadásmentes kerámia serpenyő bevonattal készült Hosszú élettartamú bevonat a "LonGlide" & "Teflon Innovations" technológiával Megfelelő hőeloszlást és egyenletes főzést biztosít kevesebb környezeti terheléssel.
Karcsú, könnyen tisztítható lábas egyesíti a szórakozást és a funkciót A márványból készült öntvény Emelje fel konyhája megjelenését, és fejezze ki stílusérzékét.
Könnyű, alacsony lábas hőálló, ergonomikus, integrált fogantyúkkal Könnyen megfogható, és biztonságban tartja a kezeket és az ujjakat a stay-cool bakelit fogantyúval.
Egyedi kialakítású rozsdamentes acélból készült gomb Nagy teherbírású edzett üveg gőzszellőzővel Tapadásmentes márvány bevonat a problémamentes főzésért Ellenáll a rendszeres mindennapi használatnak anélkül, hogy a kényelem vagy a stílus feláldozná.
Rendszeres kézi mosással, szappannal és vízzel karbantartható.
Könnyen kiállíthatja gyönyörű tapadásmentes sütőedényét, vagy felakaszthatja száradni.
Kompatibilis az indukciós, gáz-, kerámia- és elektromos főzőlapokkal.
Specifikációk:
Márkanév: Royalty Line Szín: Fekete Méret: 28 cm Kapacitás: 4.
Anyag: Öntött alumínium: Nyél Anyag: Nyeletlen alumínium: Nyeletlen alumínium: Nyeletlen alumínium: Anyag: Bakelit: Bakelit Fedél Anyag: Bakelit: Anyag: Edzett üveg Anyag: Kormánygomb: Bakelit: Edzett üveg Anyag: Edzett üveg Anyag: Kormánygomb: Rozsdamentes acél: Rozsdamentes acél Gőzszellőzővel: Bevonóréteg: Igen: Réteg: 3 1: Réteg: 3 réteg: Külső bevonat 2: Réteg: Élelmiszer-minőségű alumínium 3: Réteg: Alumínium alumíniumból készült alumínium: Alapbevonat 4: Réteg: Alapbevonat: Tapadásmentes bevonat 5: Márvány bevonat Főzőlapok Kompatibilitás: Indukciós, gáz-, kerámia- és elektromos főzőlapok: Indukciós, gáz-, kerámia- és elektromos

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tapadásmentes (márvány) bevonatos lábas alacsony 28cm RL. Black" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: