Betöltés...

GRAEF ES902 BARONESSA ESZPRESSZÓGÉP (Ezüst)

Ár: 549.990 Ft

Akár reggel, akár ebéd után, akár este fogyasztja, semmi sem élénkíti fel a testet és a lelket jobban, mint egy tökéletes aromájú cappuccino, isteni finom és kiváló állagú tejhabbal. A GRAEF BARONESSA kávéfőzővel a tökéletes cappuccino elkészítése most még könnyebb és gyorsabb!A kezelőpanel kialakításaA kezelőpanelen kiválasztható akár az egy eszpresszó, akár a két eszpresszó készítése, melyet előre beprogramozhat saját igényeinek megfelelően, hogy a későbbiekben már csupán egyetlen gombnyomásra legyen szüksége ahhoz, hogy "leadja a rendelését" a BARONESSA eszpresszógépnek. Ha alkalomadtán szeretne szokásaitól eltérni vagy olyan vendéget szeretne fogadni, akinek Öntől eltérő kávézási szokásai vannak, akkor használhatja a manuális kávékészítés gombot is, így egyedi mennyiséget tud elkészíteni - baristákat megszégyenítő módon.Professzionális konfigurálásA feljebb említett kávémennyiség mellett egyedileg lehet programozni a gőz és a víz hőmérsékletét (PID-szabályozás).Két különálló fütési rendszerKét különálló fűtési rendszer, két külön szivattyú alkotja az eszpresszógépet: eszpresszó szivattyú (max. 16 bar) és gőzszivattyú (max. 6 bar). A kétkörös fűtési rendszer lehetővé teszi a kávé és a tejhab egyidejű elkészítését, így a cappuccino is pillanatok alatt elkészül. A készüléknek csupán rövid felmelegedési időre van szüksége és máris készen áll a használatra. 
Dupla termoblokkA készülékben lévő termoblokk öntött alumíniumból készült. Belsejében egy fűtőelem és egy rozsdamentes acélból készült spirálisan elrendezett vízcső található. Ez biztosítja a rendkívül rövid felmelegedési időt, melynek garantált ideje max. 2 perc.
Külön fúvókát alakítottak ki a forró vízhez és a tejhabosításhoz, mindkettő 360°-ban elforgatható.NyomásmérőAz eszpresszógépen található nyomásmérő a kávékészítés alatt mindig mutatja az aktuális nyomást. A kávéfőzés során is könnyedén ellenőrizni tudja, hogy az őrlési mennyiség és az érintkezési nyomás tényezői helyesen vannak összehangolva.
A nyomásmérő tehát ideális a kívánt kávéaroma eléréséhez szükséges nyomás beállításához és a megfelelő aromakivonás ellenőrzéséhez. AnyagösszetételA magasfényű megjelenés elegáns rozsdamentes acél házzal párosul, mely minden konyhában magára vonzza a tekintetet és valódi elixír a szemnek. Pre-Infúziós TechnológiaAnnak érdekében, hogy a kávé és a tejhab is finom legyen, a BARONESSA a Pre-Infúziós technológiát alkalazza, ami annyit jelent, hogy a darált kávét a tényleges extrakció előtt megnedvesíti. Ennek köszönhetően a víz egyenletesen tud átáramlani a ledarált kávén keresztül egyenesen a pohárba.  A víz a darált kávé teljes mennyiségén átáramlik. CsészemelegítőA eszpresszógép tetején elhelyezkedő csészemelegítő kiváló minőségű rozsdamentes aélból készült. A csészemelegítőt a termoblokk fűtőeleme tartja melegen.
Karban tartás:Az eszpresszógép jelzi, amikor eljött a tisztítás és/vagy a karbantartás ideje.3 előre beállított vízkőtelenítési programmal rendelkezik:főzőfejheztejhabosító fúvókáhozvízgőz fúvókáhozA vízkőtelenítéshez az emlékeztető beprogramozható az elfogyasztott víz mennyisége szerint, mely lehet 12, 25 vagy 50 liter.VíztartályA 3 literes víztartályon vízszint jelti, hogy mennyi a maximálisan beletölthető vízmennyiség, illetve ha szükséges, akkor a tartály kivétele nélkül, a felső nyíláson keresztül is feltölthető.
  Az eszpresszó mellett ezeket ínycsiklandozó kávékat készítheti el az eszpresszógép segítségével:
Ristretto: Ugyanannyi mennyiségű kávé, mint az eszpresszónál, csak fele annyi vízzel. 
Lungo:  Ugyanannyi mennyiségű kávé, mint az eszpresszónál, csak dupla annyi vízzel. 
Corretto: Eszpresszó kis alkohollal, ami lehet pl. Grappa, Amaretto, Brandy stb.
Doppio: Dupla eszpresszó dupla kávéval és vízzel készítve. 
Macchiato: Eszpresszó tejhab takarással. 
Cappucino: Eszpresszó tejjel és tejhabbal. 
Latte: Dupla eszpresszó forró tejjel.
Americano: Eszpresszó ugyanannyi vagy dupla annyi vízzel feltöltve. 
Latte macchiato: 2/3 forró tej, 1/3 tejhab és végül az eszpresszó.  

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "GRAEF ES902 BARONESSA ESZPRESSZÓGÉP (Ezüst)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: