Betöltés...

TR200i futópad

Ár: 489.800 Ft

Virtufit TR200i futópad leírása
A Virtufit TR200i futópaddal a futás még élvezetesebbé és nagyobb kihívást jelent. Merítsen ihletet a 36 különböző program és teszt segítségével, amelyek segítenek mérni testzsírszázalékát és edzettségi szintjét. Könnyedén állítsa be a sebességet és a dőlésszöget kedvére, és élvezze a kényelmes futási élményt saját otthonában. A beállítások gyors módosításához használja a karok kezelőszerveit vagy a LED-kijelző gyorsbillentyűit.

A VirtuFit TR200i futópad röviden

36 program a változatosságért és a kihívásért
Sebesség 1-18 km/h között állítható
dőlésszöge 0% és 15% között állítható
Beépített markolat-érzékelők a pulzusméréshez
Kompatibilis a Fitshow, Kinomap és Zwift applikációkkal
Könnyen elérheti akár 18 km/h sebességet

A VirtuFit TR200i futógép egy eszközben egyesíti az erőt, a minőséget és a kényelmet. Erőteljes, 2,5 LE-s motorjának köszönhetően, amely akár 18 km/h-s sebességet is elér, testreszabhatja edzését személyes szintjének és céljainak megfelelően. 140 kg-os maximális teherbírásával és 141 x 50 cm-es nagy futófelületével ez a futópad stabil és intenzív edzést biztosít, rengeteg mozgásszabadságot biztosítva a kényelmes edzéshez. A fokozott biztonság érdekében a TR200i vészleállító kábellel van felszerelve, így mindig biztonságosan edzhet.
Akár 15%-ig állítható dőlésszög az intenzívebb edzés érdekében
A dőlésszög 0% és 15% között állítható, ami lehetővé teszi az edzés intenzitásának növelését. A dőlésszög növelésével szimulálod az emelkedőn való futást, ami jobban aktiválja az izmaidat és növeli a kalóriaégetést. Ez változatossá teszi az edzést, és gyorsabban éri el fitneszcéljait.
Fejlett ízületkímélés
A tágas futófelület alatt található a „Total Belt Cushioning” ízületkímélő rendszer, amely jelentősen csökkenti az ízületekre gyakorolt ​​hatást. A lengéscsillapítók egyenletesen oszlanak el a futólapon, így minden lépés simává és kényelmessé válik.
Modern LED kijelző és alkalmazás kompatibilitás
A fehér LED-kijelző betekintést nyújt a legfontosabb edzésadatokba, mint például a sebesség, az idő, a távolság, a dőlésszög, a pulzusszám és az elégetett kalóriák. A beépített kézi szenzorok és a bluetooth kapcsolaton keresztüli mellkasi övek pontos pulzusmérést tesznek lehetővé, így mindig nyomon követheti terhelési szintjét. Ezenkívül az olyan alkalmazásokkal való kompatibilitás, mint a Fitshow, a Kinomap és a Zwift, interaktív és motiváló edzési élményt biztosít, további funkciókkal az eredmények optimalizálása érdekében.
Edzés után könnyen tárolhatja a futópadot
Edzés után egyszerűen hajtsa össze a TR200i-t a praktikus összecsukható rendszernek köszönhetően. Ez a rendszer biztosítja, hogy a futópad biztonságosan leereszkedjen és vezérelhető legyen, amikor újra kinyitja. A szállítókerekeknek köszönhetően könnyedén mozgathatja a futópadot, ideális helytakarékossághoz, vagy ha a futópadot a ház körül különböző helyeken szeretné használni.
A VirtuFit TR200i egyszerű összeszerelése
A VirtuFit TR200i futógép nagyrészt előre összeszerelt állapotban kerül forgalomba, ami azt jelenti, hogy csak néhány egyszerű lépést kell végrehajtania, hogy teljesen működőképes legyen. A világos utasítások segítségével gyorsan és egyszerűen befejezheti az összeszerelést, így pillanatok alatt elkezdheti a futóedzést.
Edzés a Fitshow applikációval
Használja okostelefonját vagy táblagépét az ingyenes Fitshow alkalmazás letöltéséhez, és hozza ki többet az edzésből. A Fitshow Bluetooth-on keresztül csatlakozik a futópadhoz, és nyomon követi az összes teljesítményét. A Fitshow képernyőn keresztül még a sebességet és a dőlést is beállíthatja. Aktiválhatja a GPS módot a szabadtéri edzésekhez is, és összehasonlíthatja az eredményeket a futópadon végzett edzéssel. Az alkalmazás az Apple Health Kittel is kompatibilis, így az edzések automatikusan rögzítésre kerülnek az Apple Health alkalmazásban.
Edzés a Kinomap applikációval
A Kinomap ezüst partnereként a VirtuFit 30 napos ingyenes hozzáférést biztosít az alkalmazás összes funkciójához. A Kinomap valósághű élményt nyújt a híres útvonalakról, és automatikusan beállítja az ellenállást az útvonal lejtőihez. Különböző nehézségi fokú videókat is követhet, vagy többjátékos módban versenyezhet barátaival. Szinkronizálja az alkalmazást a Stravával vagy a Runkeeperrel, hogy teljes áttekintést kapjon edzéseiről.
Edzés a Zwifttel
Kövesse a virtuális útvonalakat, és fusson együtt más futókkal a világ minden tájáról a Zwift segítségével. Tegy

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Futópad
 
Feladás dátuma: 2024.10.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "TR200i futópad" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: