Betöltés...

Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó

Ár: 74.900 Ft

Synca Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó leírása
A Synca Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó, mely a test szinte összes pontján használható! Eredeti japán masszírozó eszköz! Kiváló minősége nem hagy kivetni valót maga után. Kényelmes lágy pamut szövet, mely kellemes érzést biztosít. 8 forgó fejjel biztosítja a megfelelő masszást, melyek forgási iránya és sebessége is egyaránt variálhatóak. Rendelkezik egy hő funkcióval is, mely segítségével még mélyrehatóbb masszáts érhetünk el és még jobban a problémás területre koncentrálhatunk. A Quzy egy vezeték nélküli kivitel, amit pont ezért bárhol használhatunk legyen az otthonában, irodában, kint a kertben, bárhol. Döljön hátra és élvezze a kényeztető shiatsu masszázst!
Shiatsu masszázs
A Synca Quzy-al személyes masszőrje lehet, nem kell alkalmazkodni máshoz, egyszerűen akkor masszírozza meg magát, amikor csak ideje engedi! Szabadság, ezt biztosítja Önnek a Quzy. Mivel a QuZy vezeték nélküli használatra is alkalmas, ezért mindenütt használhatja, akár otthon, akár irodában, vagy egyszerűen kint a parkban a természet lágy ölén, bárhol, ahol csak tetszik. A rugalmas masszázs minden helyet személyes kikapcsolódási hellyé tesz, csak vegye elő a masszírozót és engedje el magát!
Nyolcszoros mélység
A Quzy enyhíti a test feszülstégét, lazítja a feszült izomzatot és enyhíti a fájdalmat. A 8 forgó masszázsfej meglazítja az izmokat, elősegíti a vérkeringést, és enyhíti az érintett területeket.
Egyéni kényeztető program
A karhurokkal kényelmesen rögzítheti a masszírozót és kézi húzással beállíthatja a masszázs intenzitását. A forgási sebesség szintén állítható 3 fokozatban. A kapcsolható hőfunkció biztosítja az izmok még mélyebb relaxációját és fokozza a pozitív hatásokat. A Quzy-t teljesen személyre szabhatja egyéni igényeihez.
Hatékony masszázs
Élvezze a nyugtató Shiatsu masszázst 8 masszázsfejen keresztül, váltakozó forgásiránnyal. Nem kell az órát figyelnie, csak lazuljon, az automata időzítő 15 perc ajánlott masszázs után leállítja a masszírozót.
Sokoldalú alkalmazás
Megszabadulhat a feszültségtől, az edzések utáni merevségtől és az izomproblémáktól. Élvezze a hatékony masszázst a QuZy-vel pontosan ott ahol panaszokat érez. Nyak vagy váll, ágyéki környék, fenék, vagy gyomor, comb, vádli vagy a lábfej a QuZy-vel szinte az összes testrégiót lefedhetjük.
Modern életmód minden részletben
Tapasztalja meg a kényelmet a vezeték nélküli kialakításnak, a kényelmes karhurkoknak, az ergonómiai kialakítású masszázs párnának  köszönhetően
A rejtett kezelőszervek, igényes hímzett gombok, enyhén bélelt pamut takaró különösen természetes wellness élményt nyújtanak.
A robusztus légáteresztő hálószövettel, a masszázs és hő funkcióval a lehető legjobb hatást érheti el!
 
Figyelem! A Synca QuZy masszírozó, egy eredeti Japán masszázs eszköz, nem azonos a hamisítványokkal, vagy olcsó utánzatokkal! 
Synca Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó tulajdonságai

Univerzális nyak és vállamsszírozó
Használatával a nyak, váll, hát, comb, vádli és lábfejeket is masszírozhatjuk
Két irányú forgás
Három forgási sebesség
Kapcsolható hő funkció
8 forgó masszírozó fej
Automatikus használati idő (15 perc ajánlott)
Rejtett kezelőszervek
Változtatható masszázs intenzitás
Légáteresztő hálószövet
Kényelmes, enyhén bélelt pamut takaró burkolat
Hordozható, így akár magunkkal vihetjük bárhova
Kis helyen elfér
Szürke színben kapható
Anyaga: Pamut
Áramellátás: 220V 50/60Hz / adapter / töltőkábel
Használatához nem kell hálózatra csatlakoztatni, tartalmaz egy akkumulátort

Synca Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó méretei

Súly: 1,7kg
Csomagolt súly: 2,5kg
Mérete: (HxSZxM) 146 x 16 x 17cm

Synca Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Masszírozó gépek, és Szoláriumok
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Quzy Shiatsu univerzális váll és nyakmasszírozó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: