Betöltés...

UB5i profi szobakerékpár

Ár: 578.900 Ft

Flow Fitness UB5i profi szobakerékpár leírása
A Flow Fitness UB5i profi  egy csúcsminőségű profi szobakerékpár, mely nagy teherbírással rendelkezik, amiről a 180kg-os maximális terhelhetőség tanúskodik. professzionális használatra készült szobakerékpár. A robusztus és stabil kialakítás, a kényelmes nyereg és a felhasználóbarát kijelző csak néhány jellemző azon tulajdonságok közül, amelyek az UB5i-t a magasabb szegmens fitneszeszközévé teszik.  Profi szobakerékpár, mely akár kisebb edzőtermi, hotel vagy közületi használatra is alkalmas!

24 edzési programok
32 Ellenállási szintek
Gyorsbillentyűk a kormányon
Kompatibilis a Zwift, Kinomap és iConsole+ eszközökkel
Alacsony belépőszinttel megközelíthető
Állítható kormány és nyereg
Tartalmazza a tablettartót és az USB töltőt

Edzési lehetőségek és szintek
A Flow Fitness Pro UB5i egy szobabicikli, amely kiváló minőséget és biztonságot képvisel végtelen edzési lehetőségekkel kombinálva. A szobakerékpár kijelzőjén 24 különböző program közül választhat. Ezek a programok a felhasználói programoktól, kézi programoktól a pulzusszám-vezérelt programokig terjednek. Ez utóbbiakat az Ön pulzusszáma alapján tervezték, amelyet a fogantyúkban lévő pulzusmérő szenzorokon keresztül mérhet. Lehetőség van bluetooth mellkasszíj használatára és a szobakerékpárhoz való csatlakoztatására is.
Természetesen az ellenállás manuálisan is állítható a Smart Wheel segítségével vagy a fogantyúkban található gyorsbillentyűkkel. A mágneses ellenállás rendszer 32 edzésbemeneti szint közül választhat, amelyeket 5 wattos (10-350 watt) lépésekben állíthat be.
Felhasználóbarát kijelző
Az UB5i Upright Bike nagy kijelzője teljes áttekintést nyújt teljesítményéről. Megjelenik többek között az idő, a sebesség, a fordulatszám, a távolság, a watt, a kalória és a pulzusszám. Az edzés előrehaladását grafikonon is láthatja. A navigációhoz használja a fejlett Smart Wheel-t vagy a gyorsbillentyűket a kívánt beállítások gyors kiválasztásához.
Zavarják a számok és grafikonok a kijelzőn? Csak helyezze a táblagépét vagy okostelefonját a táblagép-tartóba, és nézzen meg egy sorozatot vagy böngésszen a neten. Egy útvonal követése Kinomap, Zwift vagy iConsole segítségével is lehetséges!
Applikációs használat
A konzolban található Bluetooth-vevőnek köszönhetően kedvenc edzésalkalmazásait összekapcsolhatja a Flow Fitness UB5i-vel. Többek között az iConsole és a Kinomap is tökéletesen működik ezzel a szobakerékpárral. Edzőteremben is nagyon praktikus. Így az összes edzés teljesítményét nyomon követheti okostelefonján, és nem kell aggódnia az adatok elvesztése miatt.
A Kinomap alkalmazás rendkívül valósághű élő élményt nyújt a meglévő és a saját maga által kiválasztott útvonalakról. Az ellenállás automatikusan növekszik, ha emelkedőn megy, és csökken, ha lefelé halad. Vannak különböző nehézségi fokú oktatóvideók. Próbáljon lépést tartani a videó megcélzott sebességével, vagy használja a többjátékos módot, hogy versenyezzen barátaival. A képernyőn láthatja, milyen messze van a videóban, és milyen távolságot kell még megtennie. A Kinomap könnyedén linkelheti kedvenc edzési alkalmazásait is, mint például a Strava és a Runkeeper, így egyetlen áttekintésben rögzítheti az összes edzést.
A Kinomap használatához az Android-eszközöknek legalább 5.0-s verzióra van szükségük. iOS esetén legalább 9.0-s verzió szükséges.
Megjegyzés: A Kinomap használata az első 7 napban ingyenes, utána már fizetős előfizetést köthet.
Napi 6-8 órás intenzív otthoni és közületi, hotel, edzőtermi használatra tervezve!
Flow Fitness UB5i profi szobakerékpár műszaki adatok

Fékrendszer: Elektromágneses indukciós fékrendszer
Lendkerék: 16kg - nettó tömeg
Ellenállás: 32 fokozat
Teljesítmény: 10-350 watt
Ellenállását kijelzőről digitálisan vezérelhetjük
Meghajtás: Poly-V bordázott ékszíj
Áramellátás: 220V - adapter
3 részes csapágyazott pedál
Alacsony beszállási szint
Akár 200cm-es felhasználóknak is!

Flow Fitness UB5i profi szobakerékpár kijelző
Kijelzőj adatai:

Grafikus LED kijelző
Konzol automatikusan be és kikapcsol
Tablet vagy telefontartó
Smart Wheel vezérlés
Quick Keys - gyorsgombok
Markolatérzékelős pulzusmérő
Kompatibilis a Bluetooth mellkasi pulzusmérőkkel (nem tartozék)
USB töltő eszközökhöz
Bluetooth 4.0
Kompatibilis applikációkkal: Kinomap, iConsole

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Szobakerékpár
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "UB5i profi szobakerékpár" című hirdetést látja. (fent)