Betöltés...

100%25 Whey Protein Professional 2350g fehércsokoládé

Ár: 24.990 Ft

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 2350g fehércsoki leírás:
A 100% Whey Protein Professional tejsavó alapú fehérje készítmény, melyet kiegészítettünk plusz aminosavakkal és növényi enzimekkel. A termék gluténmentesa, alacsony cukortartalmúb, pálmaolajmentesc és mindezek mellett széles kiszerelés és íz választékkal rendelkezik. Ez utóbbi között megtalálhatók a klasszikusnak számító csokoládé, vanília ízek is, de találkozhatunk citromos sajttortával, sós karamellával vagy akár igazi kávéval készült jegeskávés ízesítéssel is.

hozzáadott aminosavakkal
fehérjebontó növényi enzimekkel
gluténmentesa
alacsony cukortartalmúb
pálmaolajmentesc
széles íz és kiszerelés választék

A termék összetétele két tejsavófehérje formátumot, az izolátumot és a koncentrátumot kombinálja. Köztük a különbséget a gyártási eljárásban, és a gyártást követő késztermékben tapasztalhatjuk. A tejsavó pasztörizálását követően az izolátumot egy plusz szűrési eljárásnak, mikro- és ultraszűrésnek vetik alá a koncentrátummal ellentétben.
A 100% Whey Protein Professional termékünk jó barátként egészítheti ki mindennapjaid, mivel fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához, illetve az izomtömeg növekedéséhez.
A fehérjék, azaz proteinek építőkövei az aminosavak. Az e tekintetben alegységeknek nevezhető aminosavak között találunk esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavakat. Esszenciális aminosavak azok, amelyeket az emberi szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. A feltételesen esszenciális aminosavak mivolta abból ered, hogy a szervezet bizonyos körülmények között nem képes megfelelő mennyiségben előállítani ezeket. Elsősorban a változatos és kiegyensúlyozott étrend segítségével tudjuk bevinni őket szervezetünkbe a mindennapi étkezéseink során, fehérjetartalmú élelmiszerekkel.
A tejsavófehérje aminosavprofilját kiegészítettük még egy esszenciális aminosavval, az elágazó szénláncú L-leucinnal, illetve két feltételesen esszenciális aminosavval, L-argininnel és az L-glutaminnal, valamint hozzáadtuk még termékünkhöz egy kén tartalmú aminosavat is, a taurint, mely az emberi szervezetben természetes módon is megtalálható.
Mindezek mellett a receptúrában jelen van még két proteolitikus (fehérjebontó) növényi enzim is, a papayából származó papain (1,5 FIP U/mg) és az ananászban található bromelain (1200 GDU/g).
Ezek összessége alkotja meg a 100% Whey Protein Professional finomra hangolt összetételének legjavát.
A 100% Whey Protein Professional terméket ajánljuk:

Nőknek és férfiaknak egyaránt.
Azoknak, akik szeretnék a változatos és kiegyensúlyozott étrendjük mellett kiegészítenék fehérjebevitelüket.
Azoknak, akik tejsavó alapú fehérjét keresnek széles ízválasztékkal.
Azoknak, akik szeretik a gyorsan elkészíthető fehérjeitalokat.
Nem csak sportolóknak.

aGluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően, kivéve a méz&fahéj, csokolédétorta ízek.
bAlacsony cukortartalmú: <2,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész termékben, vízzel elkészítve.
cPálmaolajmentes, kivéve a méz&fahéj íz.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Keverjen össze naponta 1 adag (30 g = 3/4 adagolókanál = 5 evőkanál) terméket 250 ml vízzel. Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot edzés után. Pihenőnapokon fogyasszon 1 adagot bármikor a nap során.
FIGYELMEZTETÉSEK
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
Jegeskávé íz: Magas koffeintartalmú termék. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. (32 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital.)
TÁROLÁS
Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 2350g fehércsoki összetevők:
Instant tejsavófehérjék 86% {tejsavófehérje koncentrátum (tej) [emulgeálószer: lecitinek (szója)], tejsavófehérje izolátum (tej) [emulgeálószer: lecitinek (szója)]}, aromák, taurin 3,3%, L-arginin 1,7%, L-glutamin 1,7%, étkezési só, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (xantángumi), cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)], édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), L-leucin 0,3%, csomósódást gátló anyag (szilícium-dioxid), bromelain ananászból kivonva 0,07% (1200 GDU/g), papain papayából kivonva 0,07% (1,5 FIP U/mg).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "100%25 Whey Protein Professional 2350g fehércsokoládé" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: