Betöltés...

AAKG 100 caps

Ár: 5.990 Ft

Scitec Nutrition AAKG 100 kapszula leírás:
Scitec Nutrition AAKG 100 kapszula egy 3200 mg AAKG tartalmú formula.
Az arginin egy félig esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy szervezetünk képes előállítani, de csakis megfelelő körülmények között és a szükséges anyagok jelenlétében.
Egyes esetekben (pl.: fokozott, intenzív edzés hatására) a szervezet számára esszenciálissá válhat, így pótolni kell külső forrásból bevitelét.
Neked ajánljuk a terméket, ha...

Testépítőknek
Intenzív edzést végzőknek a megfelelő arginin ellátottság érdekében

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Edzésnapokon vegyen be 1x4 kapszulát edzés előtt. Pihenőnapokon vegyen be 2x2 kapszulát. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
FIGYELMEZTETÉSEK
A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!
Scitec Nutrition AAKG 100 kapszula összetevők:
L-arginin-alfa-ketoglutarát 86%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroxid, kálium-hidroxid)], csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói). Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "AAKG 100 caps" című hirdetést látja. (fent)